Friday, January 1, 2010

TMO my engagement day

entry kali ni pulak cerita tentang the making of my engagement day.memandangkan aku kesuntukan masa tuk bt preparation,aku just grab apa yg ada depan mata je.aku g kedai bridal tuk book make up+baju+pelamin+hantaran.sume dah tak terima.sbb time tu kan musim org kawen,disebabkan lambat,sume dah already booked.cedih sangat,my engagement day simple sangat2.(dalam hati, takpe kawen nanti buat betul2 ae )dah la terpaksa bt majlis kat kg tok aku (masa tu umah aku tgh renovation daa...)

ramai pihak menyumbangkan tenaga dalam menjayakan hari pertunangan aku . aku sangat hargai.cuba bayangkan kalu bukan jasa dorang,tah macam mana majlis aku.thanx pada kak liza sbb men sponsor kan baju dia.kebetulan baju2 cun aku sume kat sarawak.tuk entry seterusnya aku tunjuk baju yg byk berjasa ituw.kali ni aku tunjuk hantaran yang dibuat jiran2.boleh kata sume isi kandungan hantaran ni berunsurkan coklat,memandangkan aku bau pulang dari langkawi@known as syurga coklat.tema majlis aku adalah warna feveret aku iaitu...pink colour


isi nya lom dimasukkan lagi.makcik2 tgh buat

antaranya..............................................................................

cake~senang...boli jo kat kodai nun ha...then letak atas dulang.desperate


sumi~ni pun sebab terdesak,beli siap

fruities

pulut kacau kalau tak silap~given by kawan tok aku

chocolate made~given by kawan mama


the rest,sume berasaskan chocolate ferero rocher+daim+kisses,yg tak payah ko nak gubah apa2.men letak secepuk cam tu jerk.sonang....tayah nak fikir2 agi.

1 comments:

eka said... BALAS

ait...apa pasala gambar tu terbali pulak.adeh.harap maaf