Monday, February 22, 2010

yuu huuu...happy mode

suka-suka....benda yg ditunggu2...sudah sampai....my photographer have send the album.but at penang.so...how can i get the album,camne nak tgk dat album.adusy....maknanya nak kene balik semenanjung la. tetapi my saving n en suami become decrease atau lebih tepat lg dah abes la....gara2
1-beli .....

refrgrator..nak simpan pizza yg tak leh nak diabeskan kat restoran.mkn pizza hut mesti kene bawak blk.ke aku yg suka membazir beli mcm2


washing machine....ya iya amat la penting tuk puan firdaus mencuci pakaiannya.almaklum lah terlebih rajin...



aircond....penting utk keselesaan suami isteri...wink


adoyaiii....plastic lom buang ke.kantoi sudah...bt pengetahuan korang, en suami sangat la suka cartoon.tom and jerry.inilah buktinya.aku snap time dia kusyuk nonton


2- baru2 ni aku plak kene saman.ampeh toi la.tu ar pasal menekan minyak tak hingat.300 hingit terbang camtu jerk. aku lom bertindak g...apa2 pun kene tngu next month nya gj nak blk kg ke apa.abah tanak anta album...nak trick aku suh balik umah gak la tu...hehhe...gud bye en suami...


alahai duit...takpe la yg penting aku berpuas hati dgn no 1 tu..msk 2nd month kahwin dah leh jalankan kehidupan seperti biasa sbb brg sume dah ada...bosan gile 1 bulan tak de tv.cam katak bawah tempurung.mmg la ada internet sume tu.tp tak sama. bila aku servey member2 yg dah kawen mmg dorang ckp nak mula bina hdp mmg byk pkai duit.itu ini nak kene beli...tak pe la keperluan kan.

k kembali kpd topic entry arini...aku suka...lega sbb dah dpt album tu.sblm ni aku riso takut dorang nak sabotaj ke apa,sbb duit upah sume dah bg kat wedding planner,tp album lambat gile...aku takut la.dlm hati mentang2 aku dah byr ko punya payment ko bt aku mcm ni.kalu aku tak byr lg payment leh gertak2...tp alhamdulilah...semuanya dah selesai.abah ckp album pun cantik...suker suker
(tetap tak puas ati kalu tak tgk dgn mata kepala sendirik)




3 comments:

barcallina said... BALAS

ika.. piring astro mana? sebagai seorang "orang astro" kecik ati ni tak letak gambo piring astro.... huhuhuhuhu

eka said... BALAS

ha....nanti ika upload...later.hehehe

flinstones_3784 said... BALAS

tv kita sama la..kt umah dh guna astro beyond..mmg best giler..pic terang sgt..