Wednesday, June 22, 2011

nur kasih the movie II

kita lupakan kisah pulau kita buat sementara waktu
ni nak cite pasal hero heroin nur kasih yg terbaru
aku yakin ramai yg tgk cite ni kat wayang
dan dgr citer khabir bathia nak bt nur kasih the movie II
dengan pelakon baru...tiada lagi tiz n remy ishak
so pada peminat fanatik nur kasih
yg suka mereka ini digabungkan bersama
jgn emo emo... pengganti mereka dikatakan lebih gempak lagi
nak tau tak sapa???














cer teka........













nak tau tak????
meh sini aku tunjuk orgnya











tehehehhe.... larikkkkkkk!!!!






siapakah gerangan mereka ini
ada hati nak mencuri takhta si remy dgn tiz
tak tau malu punya olang
tak sedar diri langsung
haissssyyy
jgn maraaaa...ini la jadinya apb dilanda kebosanan

8 comments:

su su said... BALAS

hahaaaaa,,,,,beria su tengok...
ada ada sahaja eka ni

E K A said... BALAS

saja nak usik su...jgn mare... :0

Mrs Azhar said... BALAS

serasi btl la korg ni ek.. =) semoga cpt2 dpt baby.. amin..

eMMe said... BALAS

mmg gempak sey...hahahhaa~ Eka...kalo betul2 masuk tv camner? mesti dah tak jadi cikgu dah tau, heeeee....

aDieyZa said... BALAS

hahahaha.. kelakar la eka ni.. zana ingatkan betul2 td.. kalau eka heroinnya, mesti zana gie tgk cerita tu.. lepas tu buat shooting dalam laut.. aksi snorkeling sekali k.. huhuhu

*Miss Syahnia* said... BALAS

haha pasni kalau ada siri
sterusnya akak bolej join
gaya dah ada tu..hihi

chinta... said... BALAS

wakakkaakka....saje jer kan...ase nak gelak guling2 nih...

E K A said... BALAS

wani : tq...doakan taw...

emme : kalu betul2 jadi artis...abes sume artis kene .tutup kedai la' ... asyik nak amik kami dua ja .agaggaga


zana : wow !! akan dipertimbangkan tu

ain : sila jgn percaya dgn gaya itu...akka sendiri pun tak tau canne leh ter pose gambar gitu... ;)

chunta : ha tu la...org tak sedar diri kan...saje je nak ceriakan blog dgn gambar gini