Monday, June 27, 2011

tutup blog. muktamad !!!

tanggal 1 januari 2010 yang lepas, waktu tu... aku baru beberapa hari bergelar isteri kpd en suami. aku telah mengambil keputusan utk membuat blog, dgn niat utk mencatat perjalanan hidup kami suami isteri...pada asalnya blog picisan ini merupakan diari kehidupan eka n daus, telah bertukar kpd sebuah perkongsian bersama sahabat handai...dari seorang kawan bertambah kpd 2...kemudian bertambah dan bertambah... byk info yang aku dpt dari perkongsian selama setahun sengah...  kini blog aku sudah sampai ke penghujungnya atas beberapa sebab... sebelum aku tamatkan riwayat blog ni, aku ingin memohon ampun sekiranya, aku pernah menyakiti hati mana2 pihak sama ada sedar atau tidak... sesungguhnya aku sgt menghargai hubungan yg terjalin di alam maya ni...walaupun kita saling tidak mengenali...kita selalu berkongsi rasa...kepada yang masih hendak mengikuti perjalanan blog picisan ini, just drop ur comment...aku sendiri yang akan menjejak kalian dari 'rumah baru' .... ya rumah baru... :)



last dari kami



48 comments:

Irtiyah said... BALAS

salam

andai ini terbaik utk kalian...
semoga terus menulis.. walaupun mungkin dengan blog baru / identiti baru..

bagi saya, menulis adalah terapi minda :)

E K A said... BALAS

betul betul betul....wah akak org pertama dro komen ni...nantikan kunjungan balas eka dari umah baru ye...underconstruction agi ;)

PUANSTOBERI said... BALAS

Yunk,
tak terai tuka author ke? tk bleh gak eh??

AniE said... BALAS

yeke?
sy dulu terpaksa tutup blog saya untuk lebih privacy..n sebab tertentu =)
semoga dapat bertemu diblog baru EKA...

rDnA said... BALAS

Knp nk tutp blog ni eka??

Nana Aris said... BALAS

eka!! nak lari p mane tu..hopefully tak putus persahabatan kite ni..even tak pernah jmpe tp rase mcm dekat je sbb share perasaan yg same..hehe

all the best eka..

*loue me* said... BALAS

eka nk tutup blog dh ke?xsabar jgk nk jengah rumah baru eka nnt.nnt bgtau la ya

adlyn833 said... BALAS

saya baru je jadi followers eka..nanti ada rumah baru, harap kita dapat bertemu lagi,k

YuNyLoveSYou said... BALAS

Eka... Sedihnya... Byk info2 penting dan menarik dlm blog ni.. Just tukar the link ja... Sedihnyaa... Jgn lupa jemput kami ke rumah baru ye.. Jgn lama sgt, I'm going to miss u n ur writing.. All the best babe..
www.yunysheartbeat.blogspot.com

*Miss Syahnia* said... BALAS

mngkin tuan blog inginkan satu
pembaharuan..hihi ;)

teruskan lah menulis jika itu
memberi kepuasan pd akak
tp plezzz jgn terus stop nanti
ain tak dpt share percutian
akak lagi..ain tgguu dear

su su said... BALAS

jejak kita dr blog baru ya

ain_nia said... BALAS

kalau itu yg terbaik..sy silent reader aje..semoga jumpa di laman baru :)

Mrs Azhar said... BALAS

owhh tkejut baca tajuk ingtkn eka nk stop blogging. mesti ramai akan rindu eka ni. cpt2 buka rumah baru eh. jgn lupakn wani lak. hehe

Liyanaroxx said... BALAS

Saya mahu mengikut jejak anda di rumah baru juga...jgn lupa invite saya ye?

AIN NAZRI said... BALAS

ish Eka nak pindah umah jgn lupa jempot saya buat house warming tau.. nak jengok umah baru nanti kalu siap... :)

Wiyah said... BALAS

alo lo...so sad,,dah siap umah baru jemput kita yer ;-)

aDieyZa said... BALAS

dear, terperanjat zana bila tgk eka komen kat blog zana guna link lain..

tp kalau dgn tutup blog ni buat eka rasa lebih senang & bahagia, zana sokong keputusan eka.. zana sentiasa sokong apa juga yg terbaik utk eka..

teruskan menulis sbb zana suka baca cerita eka.. rasa eka dekat dgn zana..

eka, nak alamat e-mel boleh? ni e-mel zana, adieyza_1110@yahoo.com

ibnubaba_04 said... BALAS

selamat pencen dari blog..huhu

TiNie said... BALAS

alahai...ingtkan trus x nak berbelog td. risau sy.nnt jangan lupa jenguk sy dr rumah baru eka k..janji jgn lupa sy k..

Lisa said... BALAS

moga kita jumpa di rumah br

illa said... BALAS

hai cute!! ingat nak tutup blog..upernya nak wat blog baru..caaiitt..suspen jerk yer...

Naper tukar blog ek??

ciEk NiENa said... BALAS

oh, nak wat blog baru ekk.. nanti singgah3 la blog sya ye.. huhu =)

Lina Rahim said... BALAS

Hey Eka, wah, dah lama tak singgah sini banyak ketinggalan cerita percutian Eka..syoknya..buat rasa macam nak g sana juga.. :-)
Okay, janganlah berhenti menulis langsung..Eka kan ramai peminat, mungkin sebab yang sama Lina baca blog ini- menulis dari hati & kejujuran..takde plastik2..Good Luck dear...

ejdeejasmi said... BALAS

awat tutup..ke buka blog lain..blog dah smpai limit eh?

rain&rainie said... BALAS

gonna miss u.
do tell about the new blog.

Lady Mira said... BALAS

sometimes its better becoz we tend to share things which others doesnt want to hear and blogging ni in a way.. byk gak create masalah. I had to private my own personal blog and now kt rebellingmind tu rasa lagi aman bila tulis sebagai anonymous. hope jumpa di rumah baru

10 said... BALAS

aik... tutup blog? nape eka?

eKa said... BALAS

alamak lady mira, tak dpt nak masuk la blog awk... leh tinggalkan address blog takkk

to all...thanx for support me...tunggu kunjungan dari eka.'umah' dah siap

eKa said... BALAS

alamak lady mira, tak dpt nak masuk la blog awk... leh tinggalkan address blog takkk

to all...thanx for support me...tunggu kunjungan dari eka.'umah' dah siap

E K A said... BALAS

ubah angin la 10 ;)

Lady Mira said... BALAS

aik... tak leh masuk? http://rebellingmind.blogspot.com/

hanidatul shatira said... BALAS

ekaaa.......kalau ada rumah baru jangan terus lost yep.....sonok baca story2 eka..... :)

RaFFLeSiA MeRaH said... BALAS

akak dulu pun penah jugak buat keputusan utk tutup blog...tp ntah, tiba2 buat entry baru...hehehe....apepun slmt maju jaya buat eka...jgn lupakan akak yerr...psssttttt...jenguk2 la blog akak, ade kain pasang cotton corak baru...hehehe....

RaFFLeSiA MeRaH said... BALAS

akak dulu pun penah jugak buat keputusan utk tutup blog...tp ntah, tiba2 buat entry baru...hehehe....apepun slmt maju jaya buat eka...jgn lupakan akak yerr...psssttttt...jenguk2 la blog akak, ade kain pasang cotton corak baru...hehehe....

RaFFLeSiA MeRaH said... BALAS

akak dulu pun penah jugak buat keputusan utk tutup blog...tp ntah, tiba2 buat entry baru...hehehe....apepun slmt maju jaya buat eka...jgn lupakan akak yerr...psssttttt...jenguk2 la blog akak, ade kain pasang cotton corak baru...hehehe....

Yati Aizat :) said... BALAS

semoga bertemu semula di blog baru.. :)

E K A said... BALAS

baik...eka akan menjenguk kalian dari umah baru

D'Estrella Peace said... BALAS

La awatnya???

E K A said... BALAS

yati : tak dpt la nak go thru blog awk...tinggalkan url

harzharun said... BALAS

uih...t xdpt la bc cite sal gi jln2 u pas ni!..nape nak pindah umah ni?..jgn lupa jengok i tau..

Yati Aizat :) said... BALAS

my url : www.multipurposelove.blogspot.com

faRhaNa said... BALAS

uik?y eka?semoga mendapat bahagia di rumah baru..jgn lupe bgtau link nti yer..:-)

nadeera said... BALAS

ala..pindah mna nie..nk ikut!!hehe

~ PUAN THALHA ~ said... BALAS

dear, jangan private taw. kalau nak private, invite i okei :)

ku-cit said... BALAS

SLAMAT BERPINDAH KE RUMAH BARU...TAPI KWN2 KAT RUMAH LAMA JGN DILUPAKAN YER..

Fasha said... BALAS

invite i juger ^_^

nadeera said... BALAS

eka..mana url baru??

deqlis said... BALAS

pindah mana?? jgn lupa singgah blog deqlis ya....:-)selamat hari raya...!