Monday, June 13, 2011

sneak preview of our vacation

ada pulak sneak preview
ngadakan...
ye....buka je cuti diri ku ini sgt sibuk...
sukan skolah akan muncul tak lama lg
tu yg aku tak sempat nak update cuti2 mesia baru2 ni
so utk tidak mengecewakan anda...
meh sini aku tunjuk gambar vacation barang sekeping dua
pst setiap satu gambar ni merupakan lokasi yg berlainan dan menyimpan seribu satu memori antara kami berdua


















okeh cukup2 la gambar ae.... kata sneak preview....
nak cerita dari mana ye...
adeh... bila bz2 cenggini mood pun tak de nak update
cik mood...canne ni


cuupppp !!! ramai blogger komplen tak leh nak masuk blog ni, napa ye

11 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

ada virus kot. tp akak bleh je plak masuk. apakah PC akak tak detect??
Hurm..biasanya virus ni bkn kat blog Eka. Mungkin dtg dari memana blog lain.

Wah.. igt Eka zoom ke Bali gak tadi. hihi.

Mrs Azhar said... BALAS

jeles laaa dgn eka... byk btl gmbr bjln2 kn.

E K A said... BALAS

oh sila jgn terpedaya dgn gambar itu.percutian malaysia saja...kat tok bali je tu

kekda ramai yg tegur tak leh buka blog eka...canne nak bt eh

E K A said... BALAS

wani syg...namo la jeles2...jalan sini2 je..silap2 tmpt tu pun wani dah jelajah... eka ni tua2 baru dpt g kelantan taw

su su said... BALAS

pantas,,pantas eka...
su su dah tak sabar nie

eMMe said... BALAS

wow! cuti 2 minggu kan.....mmg harus la berjalan2 1 Malaysia la katakan..Eka, miss u too...lame kan tak jenguk menjenguk, takpe, freetime kite jenguk menjenguk mengerat kasih sayang...okey dear, take care...

rDnA said... BALAS

best2..cuti yang betul2 terisi..time berdua ni masa utk jelajah semua tmpat nnt dah ada baby limited dh aktiviti..eka cpt2 update citer holiday..

aDieyZa said... BALAS

eka, update cerita ttg holiday cepat!! x sabar nak baca.. mesti best!!

Daleela said... BALAS

baju2 kamu sangat comey2 lah eka...

E K A said... BALAS

susu : baik!!! eka update segera demi susu :)

emme : tu la me...masa mencemburui kita

dina : eka rasa sbb tu juga tuhan lom kurniakan baby...sbb kami ni kuat berjalan...so doa kasi chance berhoneymoney dulu...kan !!!


zana : baik !!! ala beysa2 je...eka nya percutian budget ja


daleela : ye ke...tq...malu malu...

Autoworld Motorsport said... BALAS

wah cantik gambar dekat KLCC ni
http://bit.ly/ka3IVo