Sunday, June 12, 2011

welcome back

hi all !!!
masih kenal daku kah
lamanya tak corat coret kat sini
jari jemati yg halus mulus ni pun rasa cam janggal je nak menaip
sumpah rindu korang
dah lama tak update citer2 korang
yg mana yg dah pregnant congratz aku ucapkan
yg mana yg dah kawen "selamat pengantin baru"
yg mana yg balik dari bercuti cam aku "selamat bertugas"
ahahah...kejap nya cuti 2 minggu
tak rasa apa, tak puas sgt
ada antara makanan yg aku idamkan tak sempat diterjah
spr char kuey teow + cendol + KR
ini adalah ringkasan aktiviti aku selama 2 minggu


DAY 1 : kuching
DAY 2 : KL unplanned
DAY 3 : KL unplanned
DAY 4 : Pahang rumah parent in law
DAY 5 : Johor
DAY 6 : Pahang n Kelantan
DAY 7 : Tengganu
DAY 8 : Tengganu
DAY 9 : Tengganu
DAY 10 : Pahang rumah parent in law
DAY 11 : Pahang rumah parent in law
DAY 12 : Penang home sweet home
DAY 13 : Penang home sweet home
DAY 14 : Penang home sweet home
DAY 15 : Kuching
DAY 16 : Kuching n Bintulu



pack kan, apabila dihitung balik
masa kitorang di kampung masing2 hanyalah 3 hari
selebihnya di jalan raya atau pun di hotel
seriusly masa byk abes atas jalan
mmg penat cuti kali ni
rasa cam tanak bt camni lg dah
kalu cuti sebulan tu ok la
lama gak masa di rumah
so skang ni, tak tau nak update stori yg mana 1
byk tempat yg dijelajahi



siaaaapa ituuuuu...cuuuuuuuubaaaa tekaaaa....



pst : bgn pagi2 tadi jam rosak pulak.spoil mood betul

6 comments:

Nana Aris said... BALAS

eka!!! bestnye jalan2..eka hubby eka kat pahang kat mane, nana pon orang pahang tau..

btw mase nak masuk blog eka ni die tulis ade malware laa..tp biasela orang degil, masuk jugak..mne bleh tak bace cerite eka hehe ;p

E K A said... BALAS

hah ye ke nana..canne nak buang itu malware...eka ada bt silap ke .... virus ke tu

PUANSTOBERI said... BALAS

Waa... da dtg KL tak gitau akak. Huhu.

Apa lagi, buat entry secara marathon la. hikhik :D

su su said... BALAS

ishhh.. x sabar ni nak tauu citer2 ni

aDieyZa said... BALAS

eka, cepat update cerita ttg holiday!! x sabar nak baca.. mesti seronok!!

HonEyBuNNy said... BALAS

banyaknya tempat sis pergi...

best la....ish..nak jalan2 jugak..huwawaw