Sunday, August 29, 2010

blogwalking award



gambar di atas menunjukkan gambar kaki. heheh macam kelakar.ok la kan...sinonim dgn award yg diberi. BLOGWALKING award. aku ni leh kata rajin gak la blogwalking. selalu je menjengah blog korang, tp kalu takde masa, hampun maaf dipinta... ni, nak balik kg tak tau la nak bawa notebook ke tak. kat kg takde lappy even comp pun tak de. tgk la keadaan...kalu rajin, bawa... tak silent mode la sampai buka cuti balik. neway tenkiu lina bagi award ni kat eka...tak lama lagi dah nak balik kampung kan, mesti excited.1st time beraya as wife. tahun ni beraya di mana...ececey...tanya macam2 pulak eka ni. dush!! dush !!

==Q & A Session==

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
balik kampung...ho ho ho balik kampaung...ho ho ho balik kampung...hati girang ( sila nyanyi ikut tune raya) sesungguhnya kepada sesiapa yang rajin buka blog ni tau la...yg aku ni dah siap peking beg balik kg dah.sgt tak sabar.2 minggu sebelum balik kg hanya tinggal jasad sahaja di sini.roh dah ku hantar pulang ke penang.nampak je 'en mas' terbang di udara dah membuatkan hati ku tak keruan...guys...5 hari lg tau...yabedabedu


2. Apakah nama samaran anda?
Eka...Tika...Atika (hahha lebih kurang sama, sbb nama aku pendek aja)



3. Berikan 3 orang yang anda sayang
1) Mr Firdaus 2) Mama abah 3) ipin@ my meow meow



4. Panggilan anda untuk si dia
officially Abang. tapi kalu datang 'gedix'nya aku panggil dia ca'ang...


5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa
nak baby je...aci tak??? <---statement ini berani mati tau


6. Blog yang anda suka visit
blogger yg rajin drop komen kot. sbb...once org drop comment, kita akan double click kat page dia gak kan...tuk bg response balik. dari situ la kenal, rapat n keep on nak tau citer dia






7. Tag kan 15 blogger

sapa2 je yang nak jawab silakan ye.dialu2kan

1 comments:

fikaryna said... BALAS

x nak jawab..nak singgah jer..hehe..