Thursday, August 19, 2010

malas.malas.malas

hai korang...sihat??? 
camne sambutan puasa korang?
aku???
still cam sebelum ni
masih belum upaya utk menyediakan juadah berbuka
tiap2 petang hasben n wife ni akan keluar samada 

1-merempit

helmet itu jiran aku yg punya

bila dah org yg punya, haruslah longgar dan nak tercabut bila en suami terjun lopak


atau


2-bercanda di dlm kereta
aman dari hiruk pikuk kota



untuk ....



berbuka puasa



sejak 2 menjak ni mood berbloging berada di tahap yang membimbangkan...puas aku cari apa sebabnya...hehehe.the reason is... 
menghormati bulan puasa
 ececey org lain pun puasa gak.over tau  
aku ni special case sket, 
parkinson menyerang secara tiba2 di bulan ramadhan
specially bila jam menunjukkan pukul 10 pg
nak menaip pun shaking.
nak tekan huruf a, tertekan huruf s. 
tu yang malas tu...
time mlmnya pulak pack
time tu la nak tarawih, masak utk sahur, lipat baju
all those things
cuma esok, lain sket time table aku
sbb ada aktiviti sekolah
qiamulail utk murid tahun 6
aku selaku 'warden'
haruslah tidak tido
karang ada yang ngigau2 berjalan cam thn lepas...
seram den


okey la uols, i nak chow dulu 
nak bobok....
nitezzz
('___')


7 comments:

Lina Rahim said... BALAS

selamat berpuasa.. :-)

asna cute said... BALAS

HUwaaa scaryyyy.. mgigau berjalan hehe =)) selamat berwarden hehe ;D asna amik link ika tau ;)

eMMe said... BALAS

EKA, takpela, rehat la dulu..kalo ade masa berblog, blog la...kalo takde topik tu, faham la saya....take care n kim salam kat ur hubby...suh dia jaga EKA bebaik...

*luv Syahnia* said... BALAS

ciap pnjam hlmet jiran tu..hehe

bln2 pose biasa rr kak..
mgeletar je jari jmari nak menaip
~_^..

E K A said... BALAS

lina : mekacih.selamat berpuasa gak to lina
asna : ha'a asna...ada yg ngigau2...itu dok dlm khemah.tu la dia meryap.sbb tak de pintu,siap bawa bantal busuk lg
emme:mekacih emme...
syahnia : a'a...helmet tak de.kihkihkih

gincuitumerah said... BALAS

comeyy je eka pakai helmet tuh...rindu nak naik moto..

E K A said... BALAS

hik hik...helmet pinjam besar dari kepala tuan