Tuesday, August 31, 2010

risau...

masih lagi konflik mesia - indon
aku ada sentuh isu ni previous entry
actually me n hubby nak g bandung on october ni
tp,
risau aku makin menjadi2 bila buka fb nampak ini





buat rikaz takyah la kita nak gaduh2 ni ye
saya tau anda org yg berpelajaran
tak ada faedahnya
sekiranya nak berperang sana sini
sedangkan sedara mara anda pun ramai di sini
tak ada faedahnya kita bersengketa

aku sgt tak suka keadaan camni
ini la padahnya beli tiket awal2
sbb tak tau apa berlaku in future
act tak la awl sgt,pas blk hnymoon ritu baru beli
so sekarang ni abah mmg menentang keras utk ke sana
kalau tak ke sana
maknanya burn camtu je la tiketnya
haissyyy

6 comments:

eMMe said... BALAS

Nape lah sampai nak berperang2..takleh ke berdamai aja dong...ek! speaking Indon laks..ahaks...

E K A said... BALAS

tu la pasal emme...tayah la gaduh2...tak aman...peace...no war.tak kan nak jd cam palestin nu.minta simpang

eMMe said... BALAS

ni yg takot nak gi Medan nih...kang ade yg jadi Medan Perang lak, huhuuu....

Lina Rahim said... BALAS

la..ingat plan nak g Bukit Tinggi..sebab kos dia murah..mak ayah mentua cakap best..tapi tak jadi lah..fikir2 balik, banyak lagi tempat percutian kos rendah yang boleh kita bercuti,eg. Bangkok, VietNam, tempat2 tu pun cantik juga..banyak blogger dah pergi mcm best je..kalau begini perangai diorang, malas la nak berbaik2..kadang2 nak je cakap 'tak sedar diri'...tapi kenang juga lah jasa mereka yang bina bangunan tinggi2 kat Malaysia, jadi bibik org Msia, jadi pembantu restaurant, etc etc..tapi susu dibalas tuba..arrrhhgg..mencinya..

anita_hanapiah said... BALAS

eka nita pun sama la dh book tiket ke medan,tp nmpak gayanya cm berat hati je...bkn pa risau gak la...

Khumaera Ismail said... BALAS

waaa..minggu dpn nk ke jogja..agak2 slmt ta? nk melawat hubby kt sane.. =(