Thursday, August 26, 2010

contest JOM KE TERENGGANU





wah wah wah...apa kena dgn aku ni babe. rajin bebenau...selalunya petang2 gini, tido jerk.... skang ni misi menjawab tag secara pukal telah terlunas...takde hutang lg tawwwww...mekacih pada emme sbb telah men'tag'kan diri eka.nampak je perkataan terengganu dah berkobar2 nak jawab contest ni.sgt suka dgn ganu.kenapa??? pulau2 nya indah2 belaka.i like pulau veri mac



Syarat-Syarat Dan Peraturan ~ mmg byk tp tersangat lah mudah

  • Para peserta mestilah menjadi follower bagi blog Terengganu Permata Hati ~ done !!!
  • Masukkan blog Terengganu Permata Hati Ini dalam Blog List anda semua ~ done !!!
  • Letak Banner Contest ini diatas dan di'side bar' anda dan 'link'kan kepada blog ini ~ done !!!
  • Buat satu slogan iaitu    
  •  
     
    "Saya Teringin Sangat ke Terengganu Kerana hendak menerjah ke dasar lautan yang mampu membuatkan saya terkesima dgn keagungan dan ciptaan ilahi...seperti yg diketahui ramai pulau2 di pantai timur sgt terkenal dgn laut yg membiru.  so saya betul2 nak menikmati keindahan pulau yg menjadi daya tarikan utama pelancong . nak nya dua laki bini ni pencinta pulau.buktinya



     hello everyone,say en suami


    antara dua pulau yg menjadi aim saya sekarang ni adalah





     pulau perhentian besar


    pulau redang


    mau jumpa ini nemo. laga2 pp dgn dia


    selain pada tu, org ckp, barang2 kat sana murah2, so...i think, dat is the best place to shopping, serius i should go there"
     
    • Nyatakan darimana/siapa anda mengetahui Contest ini     emme
    • Kemudian 'Tagged' Contest nie kepada 3 orang rakan anda.

    4 comments:

    sekamar rindu said... BALAS

    salam..

    saya penah pi di ganu..memang best..

    Azwan@Mr Money said... BALAS

    Salam, nasib baik tak terlepas pandang, sebab akak x tingglkan link kat blog saya. Anyway nma dah masuk list, thanks sbb join. Good Luck. Tunggu keputusan nanti. :)

    eMMe said... BALAS

    a'ah EKA, ade yg tak DONE, nasib En penganjur perasan tau hang...hehehe...

    w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said... BALAS

    Owh contest lg. Bestnya pegi terengganu...hmmm Eka thanks ye tagged saya. Kna pikir ayat ni nak buat slogan.hehe.

    Apapun GudLuck!! Moga Eka menang contest ni..chaiyok! Chaiyok!