Tuesday, March 29, 2011

2011 tahun kekayaan???

itu mengikut fengshui la
apa2pun, rezeki tu dtg dari ALLAH
tapi kalu ye tahun ni membuka pintu rezeki yg luas
alhamdulilah...
aku tak mo apa2
melainkan 'rezeki' yang satu tu
apa yang aku nak kongsikan dgn korang adalah 
beberapa fakta menarik berkaitan tahun 2011 tanpa kita sedari
baca je la ae

taHuN InI KiTA aKAn mEnGALAmI 4 TArIkH Yg jRAnG bErLAkU DlaM SEtaHuN 
IAiTu 1/1/11 , 1/11/11 , 11/1/11 DAn 11/11/11 
BuKAn iTu sAhaJA ,
CuBA aMbIl dUA NoMbOr t'aKhIr d mNA tHuN KiTA Di laHIRkaN 
DAn 
tMbaH DgN uMuR KiTA pAda taHuN iNi
kEpUtUsaNnya iaLAh 111 bUAt sEmUa oRg ...!!!! 
contohnya aku lahir thn 84, dan umo thn ni spatutnya 27 
(84+27=111)  suratan atau kebetulan?
ya...yang tersuratnya umo aku dah nak cecah 30. ayo sedihnya nak tinggal angka 2 di hadapan tu

pAda bUlaN OkToBeR AkaN Ada 5 KAli HArI aHAd,
5 kaLi HArI IsNiN DAn 5 kaLI HArI SAbTu
InI HAnYA Akan tErJAdI SkaLI sTiAp 823 TAhUn , 
taHuN InI DiKeNAlI SeBAgaI TAhUn 
" Beg kEkaYAAn " 

actually aku dapat ni dari salah satu link
anak murid aku tagged aku lam fb tgk budak skang kecik2 dah pandai fb ko
ada lagi ayat selebihnya dimana kita kene anto pada kawan2 lain
then kita akan dapat kekayaan
tapi aku tak pecaya benda2 gini
yang aku nak share dgn korang adalah
keunikan yg jarang berlaku pada thn ini


4 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

teheheheh..kekda baru dpt SMS ni tadi. dari blogger. miahahahah :D

eMMe said... BALAS

moga kite sentiasa kaya~ panjatkan doa dan syukur kepada Allah SWT, atas nikmat yg Dia berikan...Amin...

gincuitumerah said... BALAS

thanks eka...baru tau..
bagus sharing ni kat org lain...:)

*luv Syahnia* said... BALAS

benda ni lah en.tunang dok
ajar aritu suh =kan thn ngan date lahir
katenya suma akn dpt jwpan 111

tp taktahulah btl ke tak kan
slalu kpcayaan cina je ;)