Sunday, March 6, 2011

tolong jap .....


pada kawan2ku yang budiman
eh nak tau tak, 
masa aku skolah menengah dulu 
ada kawan aku nama budiman
tetiba teringat lak kat mamat ni
nak tanya korang
lama dah simpan dalam benak fikiran ni
apa beza antara dua ni




tempat duduk ekonomi 
dengan
tempat duduk premium
boley nak gugel
tp aku kan manja
nak korang yg bagi tawww
boley ae...
cer citer sket
kalu yg ekonomi tu 
kusi dia straight cam flight biasa ke canne
tq dear.....
ni satu lg, AA tgh wat promotion taw
tanpa disedari en somi dah beli tiket tuk hanimun bercuti
tp dekat2 sini je la...
yabedabeduuuu

3 comments:

eMMe said... BALAS

Eka, tak penah buat, sori yea...wah! gi cuti kemane lak kali nih, asyik naik flight je kowang nih...syok habis....

asna cute said... BALAS

xsilap asna la.. premium tue hot seat. dlm kapal tue ada red cover tue luas sikit nk duduk. if ekonomi tue yg biasa2 jer la. sempit sikit =)

PUANSTOBERI said... BALAS

Air Asia X akak rasa dia mcm MAS. So, yg premium tu mcm yg duk biz class yg MAS tu la. Akak pun tatau, tp akak rasa camtu la. Sbb Air Asia X kan lain sket dari AA yg biasa.
Eh. Gi Perth tu murah tu. Apa lagi..Grab la dik :D