Thursday, March 3, 2011

Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE.

jalan2 tadi nampak satu blog ni ada bt contest. tp nak tanya cik penganjur dulu, 
saya nak join bole tak.sbb saya tak di tag oleh sesapa pun..ehehhe
pang sekali. dah join baru nak tanya
actually aku tertarik dgn hadiah yg ditawarkan, since aku ni kan suka aktiviti air. mana tau ada rezeki 
nanti snorkeling dgn en somi leh tgkp gambar nemo di lautan luas.


"Splashy Moment"




gambar yang dipertaruhkan adalah....
serius malu gila nak tunjuk kat korang
sbb gambor ni hudooooooooohhh benau
tapi bila rujuk kat kamus dewan bahasa
splash = kejadian yg disebabkan oleh kebasahan/air terpercik
hanya gambar ni saja yang mematuhi syarat dan terma
jangan gelakkan taw
aku tak penah upload kat mana2 laman sosial pic ni
:
:
:
:
:
:
V


me and en somi masa cuti2 mesia.syiok sgt...


nak tag nita
cepat buat taw...date line 10 mac ni
  

7 comments:

*luv Syahnia* said... BALAS

kak sape amik pic ni??

mmg tpat pd waktunya dia
tngkap ini gmbr..
akk nmpk sweet beso btl mulot
ngange..hehe

nuruljannah sukhri said... BALAS

sape amik gambar ni?best la tengok..bile la buleh g main air lagi ni

fiqkbe said... BALAS

hee... comel nyer gambar =D

terima kasih sbb join contest fiq. semoga berjaya =)

eMMe said... BALAS

hahahhahaa.....pecah berderai gelak ku...
gud luck Eka~

E K A said... BALAS

ain n yuyu : abah yang amik...ehehhe..pandai kan.dia guna mode sport.tu pasal dapat
fiq : tq...semoga berjaya utk saya jugak
emme : wah...kua air mata nanti.huduh kan emme.nyampah

aDieyZa said... BALAS

gud luck my dear.. zana selalu gie water park, tp xde yg nak ambikkan gmbr macam ni.. hihihi.. tp mmg best pun gie water park kan..

nuruljannah sukhri said... BALAS

wow..pandai abag eka..cantek gmbr ni..kenangan cam gini xkan dpt di snap oleh org sembarangan