Monday, March 21, 2011

bunuh diri ?!

eh bukan aku
kisahnya...gini
balik je dari bercuti
sume riuh rendah pak guard sekolah bunuh diri
pak guard sekolah ni merangkap pak guard kuarters aku gak la
selalu gak la nyembang dgn dia
sbb setiap ari rabu aku kene jadi mak guard
mengawal pergerakan murid keluar dari sekolah
mana tau gaduh ke apa kan
budak sekolah rendah.faham2 je la
nama je cikgu... tp ada tugas2 sampingan lain dari mendidik



okies...berbalik pada kes bunuh diri...
dia bunuh diri dari tingkat 3 gerun kan
punca ??? tak dapat dikesan
ada yang ckp stress sbb kene tinggal dgn bini
ada yg ckp pas dapat call terus terjun
ada ckp sbb 'minum'
tau tak sebelum dia meninggal tu
dia hidup lagi dalam 1 jam camtu
meronta2 la kat ICU tu
dia nya skull retak...siankan
tp sapa suh tak pk panjang seblum buat tu
jgn la rohnya berkeliaran kat sini
ni yang malas nak bercuti ni
baru cuti seminggu dah mcm2 kat skolah
ececey
lagak cam org penting je ye....


* gambar krd to en gugel*


13 comments:

hafiz said... BALAS

Jangan lepas ni dia masih menjadi jaga disekolah dan kuartes...jeng..jeng..jeng...

Mrs weck said... BALAS

masyaAllah..mcm ni punya org pun ada ka? adehh..ngeri juga kalau budak2 kat skola tu tgk adegan tu. Minta dijauhkan la perkara2 buruk ye. Ishh..islam ke pak guard tu?

PUANSTOBERI said... BALAS

oh... seb bek tak masuk paper kan?? apa pun Al-Fatihah jugak utk roh beliau (Islam ke Eka??)

eMMe said... BALAS

seram la dgr citer bunuh diri ni eka....mesti mereka ni tak pk panjang amik jalan singkat, tak leh nak kawal emosi tu....moga rohnya tenang...

E K A said... BALAS

@hafiz

huih..mulut tu...minta simpang lor....


@mrs weck
pak guard tu non muslim.iban...budak tak diberi tahu hal2 gini.kang ada yg tanak dtg skolah

E K A said... BALAS

@PUANSTOBERI
kekda,kat sini kalu kes2 gitu cuma masuk kat paper borneo je...mmg tak masuk tivi.takleh nak fatihah kat dia.dia bukan islam.org sini mmg kuat minum.pastu mula la tak dapat pikir dgn waras.booommm terjun bangunan

@eMMe
tu la emme.eka ni lagi la takut.arap2 roh dia aman la.pergi kau dgn tenang

E K A said... BALAS

@PUANSTOBERI
kekda,kat sini kalu kes2 gitu cuma masuk kat paper borneo je...mmg tak masuk tivi.takleh nak fatihah kat dia.dia bukan islam.org sini mmg kuat minum.pastu mula la tak dapat pikir dgn waras.booommm terjun bangunan

@eMMe
tu la emme.eka ni lagi la takut.arap2 roh dia aman la.pergi kau dgn tenang

Daleela said... BALAS

Eka... InsyaAllah. Takde pape. Jangan fikir sangat ye...

asna cute said... BALAS

masyallah, hope roh dia tenang2 sahaja. Dia muslim ke bukan eka?

E K A said... BALAS

@Daleela
insyaallah takde pape

@Daleela
dia non muslim la asna.tu yg jadi gitu tu

alinac lover said... BALAS

kat sini pon ada org bunuh diri td..kat tesco..huu giler la

*luv Syahnia* said... BALAS

gerun nyer dgr..
apantah lagi kat tmpt kita kan
hope aman lah roh die

E K A said... BALAS

@alinac lover


hwaaaaa....kat tesco.biar betul.tak de org ke time tu


@ain
iyer ain...gila gerun.skang ni tak abes2 lagi episod citer dia