Tuesday, March 8, 2011

pulau redang VS pulau perhentian

mana lebih best?
dari segi kebiruan air laut
dan coral yang cantik
i need ur opinion
pastu kalu dari kl
mmg kene driving  ikut lebuhraya karak ke
seram la dengar nama lebuhraya tu


damai je hati bila tgk laut camni. mengimbau cinta madu kami di sabah thn lepas


saya amat berbesar hati sekiranya 
kamu dapat memberikan mana2 link
berkaitan pakej yang ditawarkan
bagi yg murah2 sket ye ;)
tq
('________')


9 comments:

anita_hanapiah said... BALAS

seronoknya eka nk g bercuti lg..en somi dh batalkan trip nk ke hk bln depan sbb en somi xmau amik apa2 risiko dlm keadaan mcm ni...huhu

hafiz said... BALAS

dua-dua best..
naik bas jer..
tak penat sangat...

asna cute said... BALAS

asna sokong perhentiann! =D

PuaN su SU said... BALAS

redang....redang..he he he
su ada tag eka...
wajib buat tau he he he
http://suaizal.blogspot.com/2011/03/asleenda-1st-give-away.html

*luv Syahnia* said... BALAS

der p pulau redang..
ingt hnymun t nak ke sana..hehe
*lmbtnya nk kawen*haha

ada tgk 1 resot ni..taklah mhl sgt
tp puashati ar..
amik pakej..murh cikit
*tak engt full name resot tu* hehe

E K A said... BALAS

nita : tak pe la tunggu baby lahir dulu.pospon dulu cuti22 ni

madal : ko dah penah sampai kan, nanti leh la tanya ko

asna : citer sket apa yg best asna...air lg clear ke

su : dah penah sampai ae

ain : tolong la igt apa ke namanya resort tu

adlyn833 said... BALAS

vote for redang.nak ke sana memang kena lalu karak then masuk LPT..memang letih la nk drive.hehhehe

Lina Rahim said... BALAS

saya vote for redang..hehe..tapi takde link la nak bagi..cuma dengar orang cerita betapa syoknya di sana..

eMMe said... BALAS

dua2 tmpt tu mE tak penah gi, en somi tak mo bawak kan, tak tau bile dapat jejak ke sana...ikut eka la, hahahaha!