Monday, March 21, 2011

mood skang : monday blues

cuti seminggu membuatkan diri aku manja
utk mandi awal pagi
ahahhah kantoi !!!
diri spesis kambing juga rupanya
liat nak bgn satu hal
pastu tkt kene air pun ye jugak
kalu kat hotel ada air panas kan
ni kat umah tak mampu nak beli heater
sudahnya jerang je air panas tu
gi skolah lak cam blur2 je
padahal semalam dah suntik semangat baru
yer yer dok war war kan kat blog ni
arini tak mengajar pun
just bincang soalan n buat correction dgn budak
kan baru pas peksa

adeh ramainya dok tanya aku gi mana cuti tu
nanti la ye...gambar pun belum transfer lg
kalu citer tanpa gambar cam tak best gak kan
tunggu la mood. malas berganda pulak
mmg dasar cakap tak supa bikin
rasa cam sonok lagi dok baring2
sambil kira bintang
weng weng tul aku arini

4 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

kekda pun reni rasa lemau sungguh. nak kata cuti seminggu idak la pulak. aiyarkk...
cpt la kul 5.. brrrr......

E K A said... BALAS

@PUANSTOBERI


agaggaga...dapat geng

Mr n Mrs Zaidi said... BALAS

hahaha..sme la sy jgk sis...
hangat2 taik ayam...entah knp mcm mls nk berupdate..

aDieyZa said... BALAS

dear, beli jer water heater time sale.. mesti ada yg murah,z ana beli pun lepas kahwin sbb pagi2 nak "mandi" xdelah sejuk sangat.. hihihhiihi..

chaiyok2 dear.. keep blogging.. xmo lemah semangat k..