Friday, March 18, 2011

kembali ke pangkal jalan

wahhhh !!!!!
seminggu sudah ku meninggali blog ini
eh jarang tau aku nak biarkan ia nya kosong
selalunya kalu aku  g mana2
cthnya masa gi disneyland last year
aku ada buat auto publish entry
so tak de la korang rindu aku bila aku tak mengomel kat sini <-- perasan !!!
tp percutian kali ni tak nyempat2 dah
ni pun masih bersiaran langsung di luar kawasan
gambar??? nanti la ae... campak mana tah USB port :)
walopun dah lama tak terbit enrty dari blog ni
aku jenguk je blog korang through cik berry ni
tp kejap2 je la
tak puas ar tgk guna hp eh kalu aku nak jual cik berry ni agak2 ada org nak tak
k la ae
sambung next entry
aku dalam mood menikmati sisa2 terakhir percutian
sebelum kembali ke pangkal jalan
pada korang semua
HAPPY WEEKEND
take care dear

6 comments:

aDieyZa said... BALAS

eka, balik dr bercuti nnti update cerita ttg cuti tu cepat2 tau.. mmg best!! x sabar nak tgk gambar eka bercuti.. hope ada "rezeki" lepas balik bercuti nnti..

happy weekend my dear.. take care too..

Mrs Azhar said... BALAS

e eh eka ni kn, pegi jln2 mn ni??

PuaN su SU said... BALAS

ekaaaaaa.....rindu la kamu

eMMe said... BALAS

eka, cuti puas2 haaa...
nnt update blog lagi...

*luv Syahnia* said... BALAS

Adakah akk ke pulau??

jeng3..tak sbr nk tggu
pic holiday akak ni ;)

E K A said... BALAS

zana...false alarm la.tiada apa2 'aktiviti' pada waktu itu

wani : jalan sini2 je.cuti skolah kan wani

su : rindu kamu jugak

emme : tq emmme....

ain : teka teka ;)