Thursday, March 10, 2011

selamat bercuti utk diri sendiri

besh2...cuti skolah dah bermula...
walaupun hanya seminggu...syukran...
geng2 'sekapal' sibuk booking aku utk antar ke eport
utk pulang ke tanah semenanjung
aku je yg tak balik
bak kata derang, aku lupa kembali ke pangkal jalan
tak ingat org kampung dah gamaknya
bukan...aku bukan begitu
aim aku sebelum pindah 
aku dapat pusing 1 borneo
aku yakin bila dah pindah ke tanah semenanjung 
mmg susah la nak jenguk ke sini lagi
silap2 tak merasa dah nak naik belon
jadi sementara masa masih ada
gunakanlah sebaiknya
tapi sebelum bercuti, ada satu event penting
ari ahad ni 1st time
en somi mencungkil bakat dalam bidang photographer
arap2 sumenya berlangsung dgn baik
 ada kawan mitak tlg en somi 
jd photographer utk majlis pertunangannya
aku tak kisah memandangkan kami nya 



akan bermula pada minggu depan
cuppppp !!!
tengah sale ke skang ;)
kalu ye... kene bawa kasut croc je la waktu bercuti nanti
aku tak suka pakai hill kalu shopping
(*____________________*)
sebelum tu...awal2 aku nak minta maaf andai kata
blog ni sedikit terabai pd minggu depan
bila dah cuti pepaham la kan
kalu berdiam diri di rumah bukan la EKA namanya


psssttt : kawan aku ckp,camne la nak melekat...
tak reti dok diam korang ni .eh ada kaitan ke kuat berjalan dgn pregnant ni



8 comments:

aDieyZa said... BALAS

wah, bestnya nak gie holiday!!!!!!!

eka, xsemestinya kuat berjalan susah lekat.. semua tu rezeki kan.. sama2 kita doa ada rezeki utk kita nnti.. mana tau lekat masa tgh holiday tu kan.. hihihi

eMMe said... BALAS

eka nnt dpt pindah balik semenanjung ekk
kalo camtu, dok la puas2 kat sane, hahahaha..
slmt bercuti cikguuuu~

Lina Rahim said... BALAS

ada kaitan ke? haha..selamat bercuti la ye Eka..

Daleela said... BALAS

eka nak pergi manaaaa? Kirim fridge magnet tauuu.. Teeeheeee \(^_^)/

nuruljannah sukhri said... BALAS

bercuti kat mana kali ni?

n@m@n said... BALAS

sakannya dapat vacation ye..best²..bila la turn kitorg nak jalan² ni

en_me said... BALAS

sonoknyerr gi cuti.. ehehe

E K A said... BALAS

zana : jalan sini2 je...tu la kan.sume tu rezki allah

emme : tak tau gi bila masanya nak pindah...tak apply2 pun lagi

lina : tq. tah la lina.agak2.cam tak de je kan

daleela : eka gi dalam mesia je pun.silap2 daleela pun dah penah pegi.nanti eka carik ae...

yuyu : bercuti sini2 je yuyu.yuyu gi mana

naman :ala naman pun leh cuti apa.tumpang cuti skolah ni kan.jom jom berjemaah sesama

enme : sonok...;) dah abes cuti mula la liat nak g sekolah.haiyohhhhh