Tuesday, March 22, 2011

bagus! perkembangan yg baik

balik je dari cuti
nampak perubahan mendadak
tak mau cakap banyak
tengok je la




Tension.sila diet !!! sekian
eh tp sebelum tu cer renung2kan salah siapa




hah nampak cream pekat disukai ramai tu





waktu nak order tak igt kesan jangka panjang





 pastu baru nak surrender tak tau pe motif kitorang wat muka camtu
mebe nak test mata sapa besar lagi  kot 
tak cukup mkn masa gi bercuti
tapau pulak dah
 

itu model upahan


ya aku mmg choc mania
see sume coklat
so...no wonder la kan... berat naik
honestly korang
tgk gambar bawah ni
aku dah gemokssss sgt ker





atau normal la berat cengitu
aku risau ar
mula2 cecah 40 tu cam rilek lagi
siap ckp kat en somi...ala nanti joging ar
ye aku joging...tp 2 kali je kot
pastu benti
skang tgk2 dah kat 43
mendadak ko.membesar bagaikan juara
cam belon rasanya, cam di pam pam
canne ni
berat kalu dah naik mmg susah nak turun ae???




pssstt : kualiti gambar sgt menyedihkan.harap maaf.snap by phone kekdahnya


16 comments:

Nana Aris said... BALAS

ya Allah eka..kalo la berat nana cam berat eka tu mmg melompat2 happy..hehe mane ade gemuk yang..oke je tu =)tapi pas kawen mmg bdn membesar bagai johan kan..hehe

Daleela said... BALAS

Eka.. normal untuk orang yang dah berkahwin.. hehehe

nUR_rOsALiNdA said... BALAS

alaaaaaa
baru 42.8kg
saya lagi berat..Hehehehe`
janji suami sayang..ahaks~

PUANSTOBERI said... BALAS

lantakk...tatau...tatau..hahahah
kekda kan, dulu nak cecah 40kg pun ssh tau. sblm kawen berat kekda adalah 37kg sahaja.
then pas kawen dia naik dgn jayanya. skang? dah tambah 10kg atau mungkin lebih kut. hahahah.
nak turunkan balik dah mcm tak mungkin jew. uhuks

Fiza Z. Abidin said... BALAS

ekkekeke sama lah kita...hari tu sy pegi cuti dekat je kt lumut balik mendadak naik..balik kg hubby, semua famili dia dok ckp2 :P ahahah nak buat camne hati senang..

skrg dua2 husband wifey diet sungguh2 nih...tgk lah berjaya ke idak...hubby kejap xmo mkn mlm, kejap mkn..hihihi

E K A said... BALAS

@Nana Aris
tak la nana.malu taw.ramai yg dah perasan.diri ni dah kembang

@daleela
kan...mostly camtu bila dah kawen badan pun naik

@rosa
masalahnya linda,ramai yg negur nampak obvious.malu gila


@kekda
sama la eka dulu pun lebih kurang tu la beratnya...canne takmo bagi dia naik2 dah ae.kalu naik sbb 'berisi'tak pe la

anita_hanapiah said... BALAS

my dear mana da gemok...nnt nita lg gemok..

E K A said... BALAS

@Fiza Z. Abidin
adeh...eka ni dah lama tak jumpa.skali jumpa mesti nampak ketara perubahan bentuk badan ni.aiya....malu....susah la nak berdiet atau skip mknan

E K A said... BALAS

@anita_hanapiah
pn nita, kamu tu gemuk sbb berisi takpe.dimaafkan.eka pun nak camtu...tp eka ni gemok yg nothing.cedih.....

eMMe said... BALAS

bagus!!! naik kan lagi berat badan kamu tu pn Eka, hehehe...

syafiqashafie said... BALAS

ringannye.....

eyza said... BALAS

mana ade gemuk eka.. maintain jer... cam eyza ni yg patut kena risau sbb dah terrrrrrlebih sgt2 beratnya... :)

nuruljannah sukhri said... BALAS

alahai baru 42.8 la eka..ringan nye la..yuyu ni dh cecah 70 lebih.rilek je..hehe

lawa la kaftan, yuyu teringin pkai.tp smpai skrg x beli2.

hafiz said... BALAS

2 kali berat ko lom tentu sama berat aku hahahah

E K A said... BALAS

@eMMe

huh jangan la itu mcm emme...malu...

@syafiqa
ringan awk kata...dah membulat tu

@eyza
o maintain ae.tayah la diet ae...susah la nak diet2 ni.tak dpt nak kawal nafsu

@yuyu
yuyu berat berisi...ada 2 org dlm bdn yuyu.eka ni....tak berisi.dah boolat


@madal
ko tak pe laki.standard laa...

Aidanisme said... BALAS

as salam eka.. jom la pki premium beautiful.. sesuai utk orang nak dpt baby skali... PM me for details ye...