Saturday, March 19, 2011

im back



yer yer... im back
kan senin ni dah nak sekolah
semangat ni
tak sabar nak gi sekolah
balik je dari bercuti
aku bawa semangat baru sekali
header pun baru
uols tak perasan ke
(*_________*)
dah lama nak letak header ni
tp dok terhegeh2 lagi
smlm dalam keadaan penat2 terus bertukar !!!
once dah tukar, abes sume setting lam blog ni
so hampun maaf dipinta kalu blog aku ni dah bercelaru
dan mungkin menyakiti mata kowang
nanti aku tacap lagi
gatai tgn ubah sgt


10 comments:

Daleela said... BALAS

Dear...perasanlah header baru... Semoga terus bersemangat ye...

PUANSTOBERI said... BALAS

wah...cantik header dia yer.. nama kat blog pun da tukar yer. akak igt apa la tadi. rupanya Eka n Daus.
Ha..cecepat up citer bercuti. Akak retu p Bukit Merah tu on 13 & 14 Mac.

E K A said... BALAS

daleela : ya...semoga terus bersemangat mendidik anak bangsa yang dahagakan ilmu ;)

kekda : a'a...dah tukar...ngada2kan

nuruljannah sukhri said... BALAS

yela mood baru koe lepas bercuti ni.semua baru...nama blog pun dah baru..bercuti kat mana kali ni?

PuaN su SU said... BALAS

cantik header...fuhhhhhhhhhhhh...kasi semangat sikit sok nak keje

E K A said... BALAS

@Daleela

amin.semoga terus bersemangat yer.jgn hangat2 tahi ayam udah le

E K A said... BALAS

@nuruljannah sukhri

yuyu...perasan ae.malu malu ;) saja je tukar tu

E K A said... BALAS

@PuaN su SU

mekasih su.kunun je semangat tuh.tak tau lama mana :)

eMMe said... BALAS

seminggu gak la kan eka tak updat blog, cuti dah habis, ape lagi, mula lah blog balik! hehhehe...

aDieyZa said... BALAS

mestilah perasan dear... mesti seronok bercuti kan?? nanti upload cerita tentang percutian tu k..

hope ada "rezeki" lepas balik dr bercuti ni.. hihihihi