Wednesday, March 23, 2011

aku = mak aji ???


arini cuaca kat luar agak mendung
*plus dari semalam hujan* 
so aku pun pakai baju yg besar sket
kunun leh la bt selimut kat diri sendiri
dalam bilik guru, ekon tu dah tahap kutub utara
dan aku akui, aku tak penah pakai baju ni kat skolah
slalunya kalu gi skolah baju kurung, tak pun kebaya je
tak de la aku pakai baju2 glam gi skolah
susah la
dgn nak kejar budak lagi
kang kotor baju kene kapur
tp tah canne mood leh nak pakai baju pontianak ni
ops baju pontianak
baju apa????


nampak tak...kasi zoom lagi




ha kan bersayap tu.seb baik tak kaler putih


ala...baju yg pesyen thn lepas tu. org panggil kaftan
aku ada gak la sepasang dua baju cenggini
just pakai bila ada event cam kenduri ke 
kalu model pakai cantik la
terletak ja kat badan dia
tapi aku yg spesis bonsai tak sedar diri ni
nak gak merasa
takmo terlepas dari
perubahan zaman
udahnya sampai sekolah, ank murid aku kata apa taw
teacher,baru balik dari haji ke????
seeee....
tak tau la perli ke apa.derang kan non muslim
so derang igt cuti sminggu ritu aku gi haji
boley???
ok last pose dgn pak aji
sila fokus pada pipi yg dah terkeluar dari paksi.mana aku tak keluarkan entry semalam


pic tak center...sbb en somi kelam kabut nak lepaskan hajat



8 comments:

eMMe said... BALAS

mane de macam mak aji la Eka, cunnn....cam princess la....

Mrs Azhar said... BALAS

comel la eka.. =)

asna cute said... BALAS

Ekaaa! serius cantik sgt okey! wahh nie yg nk rembat 1 gak nie.. tergoda sudah!

su su said... BALAS

comel bunga2 kat kaftan tue..hik..hik...hik

E K A said... BALAS

@eMMe
budak yg kata jahat kan

@wani
:) tq.wani pakai lagi comel

@asna
beli beli...ibu ngandung pun leh pakai.leh ejas tali kat blkg tu


@su
ni design lamanya ni...skang tak de dah kot cenggini

aDieyZa said... BALAS

eka, cantiknya eka pakai baju tu.. nampak sgt manis tau!! kelakar la students eka tu.. hihihi

gincuitumerah said... BALAS

hihihi..
comey je eka pakai baju nih...
suke bunga kecik2 tuh..sangat comelll..

E K A said... BALAS

@aDieyZa
hah...manis....cam geli hati je dengar...neway tq zana


@umi
umi pakai lg comel kot...eka pun terbekenan kat bunga dia actually