Saturday, June 26, 2010

aku=si 'chocolatier' maniac

harus diingatkan...entry kali ni hanya utk tatapan wanita sahaja


sebelum tu...ada ke perkataan ber'chocolatier'...
aku main reka2 jer ekceli......
maksud chocolatier adalah...
mood nak makan coklat yg tengah menggila... ;-)
dan mood ini membawa petanda kepada kedatangan 'kawan baik'
( ada paham ka ??? kawan baik = peod )
aku bukan apa...risau......
apakah bulan ini masih didatangi 'kawan baik'
tanak jumpa boley tak.... (wink)
kalau kawan baik datang menjengah bulan ni...
maksudnya usaha bulan lepas tak berjaya la...
ala frust lg...tolong kawan2...bg tips2 penting pada aku
kitorang tak pandai ke.hehehe
tiap2 bulan asik nak kecewa je...penat la camni
nak tgk...ada apa dlm fridge umah aku...meh sini
sarat dgn muatan ini semua



wajib...


ini pulak kegemaran bersama...'acid follic en suami'...sbb dia kene mkn tp2 ari



mari ber'bueno'...br top up smlm...sbb ada promotion...murah giler...29.90



soft cheese cake...comel je sbb ada bunga kaler pink kat tgh nya...


sblm ni tak penah beli pon...tetiba teringin


ada setengah org kalu kawan baik nak menjengah ulang alik g dapur cari air masak
haus je kejenya
ada yg skt2 pinggang...ada gak sakit kat breast
haisy...macam2 kan...tp aku lain sket
dah risau ni...2-3 ari mungkin ada jawapan utk segala persoalan ni...
smlm igt nak ajak en suami g miri cari secret recipe tp aku ada kelas pg td...soo...
terpaksa la...mengabaikan hasrat hati...
kalau la ada owen kat  umah mmg dah bt cake chocolate ni



2 comments:

pn fAzrin in d h0use said... BALAS

eka..wan baru baked cheese cake ari 2..letak2 oreo lagi kt atas :D org order..nk chocolate.??nnti i nk blk lgkw :D

E K A said... BALAS

alohai dear...jauh sgt la kalu nak oder coklat kat wan...tak berbaloi...postage dah sekian...thanx dear...pandai wat cheese cake upanya...leh la ajar eka...tp tu ar takde owen kat umah ni