Tuesday, June 8, 2010

the winner is........

seperti yang dijanjikan...eka akan announce pemenang utk 'my honeymoon contest' pada hari ini...bersamaan 9 jun 2010...sebelum tu thanx sgt2 sbb sudi join dis contest...sori sbb nyusahkan korang terpaksa google ke sana ke sini utk mendapatkan jawapan....kita review balik gambar2 yang harus diteka yer...



picture A =  Pulau Manukan (clap ur hand)
 utk picture A ni...mostly menjawab dgn tepat...hanya ada beberapa org je yg tersilap sasarannya
................('_')................


picture B = Mesilau Dairy Farm,Kundasang
 ramai yang jawab pulau sapi...tettt....salah yer...mentang2 la sapi sinonim dgn lembu...pulau sapi sama cam pulau2 lain...tiada binatang dipelihara melainkan ikan di lautan jerk


................('_')................


picture C = Tg Simpang Mengayau known as Tip of Borneo
 soalan yg ini pun ramai yang dpt jawab...tahniah !!!


................('_')................



picture D = Masjid Jame Asr
 soalan ni yg eka ralat sket.serba salah dibuatnya...ramai yg jawab masjid ini adalah Masjid Omar Ali Saifuddin...eka mmg pegi kedua2 masjid ni...tp gambar di atas bkn masjid omar...eka pun pelik sbb ada sesetengah source dari google ckp masjid di atas adalah masjid omar...masjid omar bentuknya cenggini...



 
masjid omar ali saifuddin


sbb eka senirik yg g tgk...beza sgt specially kat batang kubah (its shape).lg satu masjid omar ni ada replika kapal n berlatarbelakangkan kampung air...im really sori...dear...





ini buktinya


tak pun...ni ha...lg jelas...struktur bangunannya


................('_')................

jadi...agak2 siapa pemenangnya...hmmm...sapa yg betul sume sila angkat tgn...
eka bg hint dulu ae...actually... baru je kenal dgn beliau...try find out nama sebenarnya...tapi gagal...yg pastinya dah kawen n mommy to be tak lama lg...(tompang hepi,mungkin ni rezki baby lam perut tuh) congratz walaupun agak terlewat...harap2 penyakit tu berjangkit kat eka pulak ye...suka sgt gambar honeymoon dia...cantik dan terbaik.....dia dapat menjawab semua soalan dgn tepat.lepas ni jgn la terus senyap ye..still keep in touch ok...dan...dia yang dimaksudkan adalah...

Fila Lane

sori skali lg menyusahkan korang google ke sana sini...siap terpaksa minta talian hayat serta khidmat kawan2...pada yg tak berjaya cuba utk next contest...jgn serik tau.dah namanya contest kan...adat la...kalah dan menang...neway tabik  spring pada keempat2 contestant yg tidak kurang hebatnya...1 atau 2 je yg salah...anda memang pen'google' tegar...terima kasih kepada...

reen ~ kawan se'teknik' ni...cuba lg next time...tak de rezeki.anyway...terima kasih sbb join contest eka

fana ~ kawan baru ni...baru balik hnymoon dr langkawi...cantik sgt gambar dia

eimi ~ dear...kita satu matrik,satu U...kenapa tidak penah ketemu yer...nice to know u

dina ~ rakan sekampus+sebantal bila tgk citer antu...jg diri baik2 tau dina...ank buah eka dlm perut tu


dan blogger2 lain yg join.
thanx...






5 comments:

*loue me* said... BALAS

xpela..xde rezeki tp reen mmg dh agak dh pn yg reen jawab salah.serious xtaw tmpt2 tu.main hentam je.

E K A said... BALAS

tak pe reen...thanx tau bg support kat contest ni

fana said... BALAS

huhu slh mnjwb tang msjid,lum ksmptn ke brunei.. congrats fila lane

nur_eimi said... BALAS

pernah bersua rs nyer..tapi xperasan la kot..tp nur mcm pernah nampak eka waktu jumpe or terjumpe dina..

E K A said... BALAS

fana : ehehehe...neway good try...keep in touch ya


nur : dok kolej 9 ke