Friday, June 11, 2010

honeymoon-->sabah part9

dalam plan...arini merupakan hari terakhir kitorang di KK...sangat sedih la nak ninggalkan bandaraya KK ini..serius beb...sayu hati aku...disebabkan last day...aku lawati lg sekali shopping complex kat sini...pegi segama + centre point +wawasan plaza + wisma merdeka + etc.sgt suka...


nape camtu...huduh huduh


ini lagi la...mana mata...hahahah


kejadian di atas disebabkan aku gabra mencari en suami.dah la org ramai.dia pulak candid gmbr org kejenya.padahal dia dok kat sebelah tu...boley tak perasan. sebelum ninggalkan kota ni sempat la beli ini brg sbg tanda kenangan di sabah


beli2 terus pakai...buruknya perangai (aku mmg tak bawa handbag ms g hnymoon)


dan ini not my aim actually...terdesak...


hp aku rosak masa berenang kat laut tempoh hari...so sedih...sbb hp tu la kenangan aku dgn en suami masa bercinta dulu...hp cabuk tu la utk kitorang ber MMS lepaskan rindu...skang tak leh on lagi...aku igt nak try repair la kat mana2 kedai...sbb gambar + sound dia sgt syiok.......(shhh...aku lebih sukakan sony ericson sbenarnya) walaupun hp ni lebih canggih tp...hp aku dulu tetap no 1. disebabkan kesedihan yg melanda...so aku men rembat je hp nokia ni....mesti korang ckp mana ada org pakai nokia N95 dah kan...org pakai iphone skang ni...jawapannya...sbb aku kurang berkemampuan time tu...ini je yg termampu...lg pun...isu nak beli hp lgsg tak masuk dlm list...sblm ni mmg no point nak beli hp sbb nya hp dulu masih ok...cuma casing je buruk sket (wink) ...



..................(*_*)..................



petang nya sket...aku dgn en suami mulakan perjalanan...banyak tempat yang di singgah....sipitang...kuala penyu...kunun nak cari seafood...sekali...ergh...gagal ditemui...agak kecewa di situ



replika penyu di pintu masuk kampung




4 comments:

pn fAzrin in d h0use said... BALAS

eka..bestnya dpt p brunei...wan nie sabah pon xsampai lg...hukhuk :P

E K A said... BALAS

insyaallah wan...ada rezki leh pegi...cepat plan dgn en suami

staLker prihaTin said... BALAS

kalo nak cri seafood kt bandar KK p0wn ada tp dlm aquarium ler ~ kalo nak g yg lg fresh (ternak sndri) g gayang or salut seafood restaurant~ area blah tuaran ~ ^_____________^

E K A said... BALAS

oh..ok...tenkiu for informas ;)