Sunday, June 27, 2010

demam bola

seperti yang diketahui ramai...skang kan musim bola...makan bola...minum bola...tido bola...dan ini lah terjadi kat aku dgn en suami...mmg tak leh lari...kene gak tempias



gambar tak de kaitan...cuma mood nak bercuti kembali lg



last night kan cuti...en suami tido lewat...aku ni kunun nak jadi peneman setia en suami... nak teman tgk bola...pada hal penakut nak masuk tido sorang2 kat bilik nun...aku tak minat bola..serius...tu yg en suami dok bet dgn abah aku...sapa kalah kene beli baju raya, aci tak??? sepatutnya menantu la kene beli kan...heeheh...tp abh aku yg letak syarat camtu...


hokey berbalik pada kisah semalam...niat nak teman en suami... lastly dua2 tertido dpn tv...bgn2 je dah kul 5...aku tgk mata en suami...tutup rapat je...confirm tv yg tgk kitorang ni...aku kejut en suami...sebelah mata je dia buka, then jalan menuju ke bilik...keesokan paginya...bgn2 je...sakit gilos belakang ni ha...bila difikirkan balik...maybe sbb tido tak betul kot...bayangkan comforter nipis tu dijadikan tmpt landing kitorang dpn tv...mau tak sakit belakang...pagi2 je dah minta en suami urutkan...then turn aku lak...ni jap g nak kelua cari benda alah ni





tp en suami tgh tido lg...cam tak sihat je...risau aku...aku pun fening2 kepala je ni...baru betul org panggil kena
demam bola



2 comments:

sekamar rindu said... BALAS

salam...

wah.....sape kalah kena beli baju raye..hehe..
best..2x

E K A said... BALAS

heheh...abah excited sblm ni takde ank lelaki nak bet camtu...skali dpt menantu...sama kepala...ha...