Saturday, June 5, 2010

preview...my honeymoon


waktu aku bt entry ni...aku baru je sampai umah...baru sesangat...rindu kat umah...home sweet home...tapi masih belom puas ber honeymoon...walaupun agak penat...hati melonjak2 nak tgk gambar honeymoon kitorang...jadinya aku terus capai lappy yg sudah sekian lama tidak di on...seb baik tak berhabuk...eceh macam la lama sgt tingal umah...8 ari je kat sana...ok...takmo cakap banyak2...just nak bg tau kronologi my precious moment...lets the picture tell u...tak larat dah nak taip






















 










gambar di atas hanyalah sebahagian tempat yang dilawati...dan nama tempat nya tak boley diberitahu skang...takut nanti terbagi jawapan pada contest yg aku bt tu (wink) neway thanx byk2 pada yg sudi join the contest tu ae...manyak2 terima kasih...igt kan tak de org join dah...insyaallah...eka akan announce the winner pada tarikh yg ditetapkan.daa...nak bobok...penat bangat...nak kene tido awal...tau tak sebab apa...sebab...



nampak tak sebelah kiri tu...itu adalah longgokan baju selama beberapa hari...(aritu dah anta laundry sket,sbb tu tak byk sgt baju kotor)...dan esok harus anto laundry lagi sbb tak larat dah nak basuh (en suami yg suggest ok)...huhuhu  



4 comments:

♥ sha ♥ said... BALAS

wuuu cam kat manukan je nih. hiks. bestnyeh!

E K A said... BALAS

hehhe...no comment...cuba la jawab contest ni sha...

nUR_rOsALiNdA said... BALAS

Korang honeymoon kat mana? cam best je naik baloon panas tu

E K A said... BALAS

rosalinda...kat sabah...tp detail nanti eka bg tau ae...kalu bg tau skang kantoi...sbb tempoh contest lom tamat lg...nantikan ye...