Wednesday, June 2, 2010

sapa nak hadiah klik sini...

sume org tau dis week cik eka agak sibuk ber honeymoon...jadi utk blogger yg disayangi, cik eka bermurah hati nak bg hadiah...


 berupa aksesori wanita dari pearl dan crystal


tp dengan syarat ye...
join contest
camne caranya...sonang jerk

1-jadi follower cik eka (siapa yg belum sila lah berbuat demikian...eceh)
2-cuba teka...beberapa lokasi honeymoon cik eka kali ni...maknanya...bt satu entry utk jawapan di bawah then link kan dgn tuan punya blog...tp jgn lupa lak maklumkan yg anda join contest ni.just let me know through 'shout mix'




 picture A (hint : di sabah)


 picture B (hint : lembu )


 picture C (hint : di hujung negeri)


picture D ( hint : Brunei)


3-ceritakan pengalaman honeymoon pertama anda bersama suami tercinta...kalu lom kawen...cite je apa2 vacation yg masih segar di ingatan anda (ni kira bonus mark la,kalu still tak dapat jawab soalan no 3 tadi )

4-tag pada 3 org rakan lain


itu je...senang kan...tarikh tutup penyertaan 9 june 2010.ok la ae...nak masuk bilik dah...good luck !!!



6 comments:

rDnA said... BALAS

hihihi..i know!..nk join contest la

rDnA said... BALAS

eka..dna dh join contest eka..
ni link nya yer
http://rdna-sfl.blogspot.com/2010/06/contest-puan-eka.html

Fila Lane said... BALAS

Salam,
Saya dah join contest ni...

link saya:
http://zamdarfilla.blogspot.com/2010/06/contest-puan-eka.html

walaupun tak penah g Sabah.. tapi still nak join kan contest ni.. hihihiii...

refferal: juma, monot dan nur

pn fAzrin in d h0use said... BALAS

eka...xtau kt na...nk join gak.... :( eka bg la jawapan :D

fana said... BALAS

hehe 1st time ke blog nie,setelah ditag PN.Dina..nice blog.. okey walaupun xsecerdik menjawab soklan tapi nak juga mencubanya. try my best k hehe... Http://fanaryman.blogspot.com

nur_eimi said... BALAS

Dah join...

http://nureimi.blogspot.com/2010/06/tag-by-angah-contest-pneka.html