Wednesday, May 26, 2010

my last entry

utk bulan ni je la
hehehe...jgn marah
kenapa???
sbb...tuan punya blog nak bawa diri ke sebuah pulau...
hee tipu...
tp part of our plan la...
yang pastinya...aku lom bt apa2 preparation for our vacation...bt masa ni cuma ada ini sahaja utk my vacation



itu pun sbb dah already ada...kalu tak...mau nya kelam kabut


minggu ni sgt la busy...nak kene marking exam paper.ada lg dua kelas lom setle...my aim... wajib siapkan sebelum bercuti...baru la dapat menikmati percutian dgn tenang...

tak sabar nya !!!
maok berbabymoon
tp aku still ada satu kemusykilan sebenarnya
menjadi tanda tanya terhadap diri sendiri + sang suami
but
we all still waiting...waiting...n waiting...
sorry entry kali ni penuh dgn warna warni malaysia+ceria
menggambarkan perasaan cik eka ketika ini
pada rakan2 sekalian saya akan beroffline insyaallah sampai 7 jun
(tp kalu ada masa online jerk,tu pun kalu en suami izinkan)
doakan saya selamat pergi dan balik ye...
semoga honeymoon kali ni menjadi kenangan abadi bt saya + en.suami
daa...




(*_*)



4 comments:

Mrs weck said... BALAS

pegi LAke Toba!!! sumpah best!! both of us mmg x bley lupa kecantikan lake toba! adelah specific place to go for hunnymoon!! sejukkkk sgt cuaca sana! asik nk berpeluk je,so sweet! nk shopping pun murah! bangun pagi je buka tingkap,permandangan sawah dan volcanoes mmg awesome!! hurm..phuket pun best gak! Bali pun bestttt!! pilih jgn x pilih!

nUR_rOsALiNdA said... BALAS

Ke mana tu?

harzharun said... BALAS

dear....ingt nak tutp blog!!hehe..
btw, i stuju dgn Mrs weck!!

E K A said... BALAS

thanx mrs weck...tp phuket insyaallah.masuk dlm plan next vacation...

rosalinda....jeng jeng jeng...pegi sini2 je...tak jauh pon....

harzharun...tajuk entry suspen je kannnn....