Thursday, May 13, 2010

mari merempit

entry ni tak penting pun
cuma aktiviti harian laki bini dua org ni je
dah nama pun personal blog
so aku jdkan carpet pink ni sbg medan tuk aku luahkan perasaan
masa mula2 dlu blog ni mmg aku tak exposed pd org pun
just utk suka2
diari hidup aku di alam maya
yang bestnya leh tempek2 gambar
so bila dah tua leh la tunjuk kat cucu2 aku (berangan)
heheheh
ni aktiviti aku dgn en suami merempit di kampung berdekatan
see...
helmet pun tak pakai





malu gile...sepanjang perjalanan tu penuh dgn ank murid
mmg sume budak skolah kat situ, itu yg plg dekat
pemes seketika
tu la beza budak zaman skang
kalu aku dulu dgr enjin moto cikgu aku dr jauh pun dah lari
takutttt.....




dalam dok merempit tu en suami dok cite masa zaman dia kecik2 dulu
byk benda gak yg aku tatau ttg en suami
ye la...kitorang kan still dalam tempoh pegenalan lg





tau tak apa yg aku dpt aritu
apa lg kalu bukan


nikmat btoi...


ya...eskrim
haisyyy...apa naj jd nih
pn...syuhadah...sudah lama sy tak mkn eskrim ni tau...
jgn marah...heheh




 

4 comments:

Shuhadah said... BALAS

eeehhhheeeeemmm2.....
heeee~
xperla sekali sekala...
jgn arie2...
hehehehehe... :p~

E K A said... BALAS

eh...dengar pulak pn shuhadah ni.hehhehe

Shuhadah said... BALAS

ofcosla dgr...ari2 bukak blog eka...
heeee~
(ssshhhhhh...diam2 nnti kantoi plak... :p)

E K A said... BALAS

hehehhe...kamu tu sombong...senyap jerk skang ni...sibuk yer...bt la blog gak ashu.udah lama tidak dgr citer kamu