Sunday, June 27, 2010

tag perasaan

cute


thanx pn farah bg tag ni...pn farah atau dikenali dgn nama wan masa sekolah dulu (full name wan apa ae...wan farah ke...eka pun tak hingat...sori ae...) ...kenal wan sbb seteknik dgn dia...dok 1 blok...tp kelas lain2...veri friendly + happy go lucky person. wan ni dulu ratu coklat...disebabkan dia org langkawi...setiap kali balik langkawi ramai benar org oder kat dia.adeh tingat pulak zaman muda2 dulu...touching i...udah udah...actually wan org ke 3 yg bg tag ni kat eka... tp dah lama tag ni berkubur dalam draft. belom di jawab...eka dpt tag ni masa g honeymoon ritu...disebabkan belom ada kelapangan...tu yg dok tangguh2...so...now...eka nak jawab tag wan n bayar hutang dina n umi ~ my ex UTM mate...


1.Adakah anda happy sekarang??

ya...saya hepi dgn kehidupan saya sekarang...syukur alhamdulilah...


2. Kenapa anda happy?
hepi sbb ada

mama + abah yg veri loving+caring


 
en suami yg sangat2 memahami~en suami demam waktu aku jawab tag ni...sian



kerjaya yang terjamin~walaupun gaji tak byk mana...syukurr...
 
3. Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
buat masa ni...benda yg leh bt aku hepi...tatkala tuan doktor ckp kat en suami..."tahniah isteri awak mengandung" bila ye rasanya...doakan kawan2




4.Pernahkah anda menerima tag?
ye... dah banyak kali sgt


5. Nyatakan warna yang anda suka.
of couse pink...merah pun suka gak...tp jgn kaler ala2 'tahi anjing' udah la...tak berapa minat...kalu bukak gerobok aku tu leh kata sume baju warna lebih kurang je...warna yg aku tak suka...langsung tak de...kadang2 teringin gak nak mencuba warna2 lain...tp setiap kali tu gak aku tertarik dgn warna2 yg striking...bt pengetahuan korang... faktor warna baju sgt2 mempengaruhi mood aku...hehehe


6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
sapa ae??? rasanya sume org dah dapat tag ni...aku je ketinggalan zaman n amik masa lama utk melunaskan tanggungjawab ni...aku tujukan pada sapa2 je la yg nak jawab...minta sila dengan segala hormatnya...


2 comments:

pn fAzrin in d h0use said... BALAS

eka...okey ja gmbr eka wan tgk..

E K A said... BALAS

tak la wan...senget sket tuh...