Monday, June 28, 2010

hubby wifey look brown la

aiyark...kepala en suami kene potong pulakz






ha...ini baru betul*




ada bau kedai tak kawan2...org kat atas tu pakai baju+seluar br...but not me...org sebelah me...actually tu la present aku bg kat en suami tempoh hari......tau tak kenapa bawak g kedai...sbb seluarnya bosar...kene alter (laki bini mempunyai masalah yg sama setiap kali beli seluar baru, tak sah kalu tak kene alter) sbb tu jugak, pas 2 minggu br en suami dpt pakai......ekceli, last week lg dah siap...tp, kan aku dah iron baju stok seminggu...makanya kene la abeskan baju minggu lepas dulu... last week lg dok merengek rengek nak pakai bj baru...tp isterinya tak sempat nak iron + buat2 malas lebih tepat lagi. tu yg kene tunggu isnin ni. berkobar2 dia tunggu dis week...sbb nak pakai suit br...heheheh...saje je nak tunjuk kat korang....syanteq tak...eh handsome tak


*gambar di atas cam tak siap je aku tgk...tak dapat ambik gmbr full.harap maaf... ank murid yg amik gambar kitorang.itu la jadinya...tu pun jenuh cover dgn ank murid tu. malu o....



3 comments:

*loue me* said... BALAS

amboih!sporting gk anak murid eka.siap tlg snapkan lagi.huhu

Lina Rahim said... BALAS

Salam Cikgu Eka,
contest aritu da expired ye? hua..sedihnye..sbb link Eka terpadam kt history tu :-(..punye la tunggu msg Eka kat Cbox, tapi maybe Eka busy..
Anyway Eka, selamat meniti hari2 bahagia bersama insan tersayang..

ciEk NiENa said... BALAS

wah, sedondon.. sweet nye :)
huhuhu