Friday, January 7, 2011

1st weekend on 2011

tak de plan nak ke mana2 pon
apatah lagi check in hotel
banyak sgt keje kat umah
nak kene ngemas umah
basuh baju
since minggu ni agak sibuk
ni pun baru je balik dari sekolah
walopun hari sabtu
ada mesyuarat kurikulum
cuma en somi ada ajak tgk wayang tadi
tapi skang dia sendiri yg ketiduran.cis....
 tah cite apa yg dia nak bawa aku tgk
aku tau, dia buat sume ni sbb nak kurangkan homesick aku
kalu dok kat umah asyik tingat kampung jerk
tq en somi. sangat menghargai jasa kamu
lagipun weekend2 gini






haruslah keluar kan
setelah seminggu berhempas pulas di sekolah
thn ni kelas aku sume di tingkat paling atas
penat oooo...turun naik tangga
confirm kurus pasni...oh ckp pasal kurus
tadi ada kawan aku tegur aku dah gemox 
aku sambut dgn senyuman sambil ckp hati senang
cover babe
dulu masa kurus, gigih nak gemox
cari appeton, weight gain bagai
skarang ni da gemox diri sendiri yg risau
padan muka
tak bersyukur lagi
ampunkan daku ya allah


psst... kegemukan aku ni tak dibuat2, mmg sejak kawen dia naik dgn jayanya
walhal sebelum ni mkn weight gain tak lut pun
korang camtu tak???



3 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

Gmbr kat I-City.. kekda tak penah gi satu pun lagi. suma org dah pi. teheheheh

anita_hanapiah said... BALAS

a'a betul 2 eka..nita pun sejak2 kawen ni dh bertambah tembam...nk kurus blik mmg susah la..

E K A said... BALAS

ala kekda dekat takpe...agak2 nak pegi...tekan je myk dah sampey..tehehehe...eka ni seberang laut...aang2dah ada kat sana haruslah nyinggah kan.kang terbekenan tgk org g i city

tu la nita...takut la jadi cam obes....minta simpang.seram