Wednesday, January 26, 2011

hwarggghh !!!

lamanya tak berhapdet blog ni
ampun ye kawan2
tenkiu sbb ramai yg amik perhatian...
aku masih di sini
cuma mood berblogging
di tahap yg 'membimbangkan'
ada kala rasa macam mau tutup aja ini blog...
plus line internet cam siput.aiyaaa...
ini pun belas ihsan bb
kalu tak,tak berhapdet la lagi blog ni
apa yg penting
minggu depan cuti...
jap gi dah nak packing barang
mau bercuti !!!
yeayyyyyyy

9 comments:

Khumaera Ismail said... BALAS

slmt bcuti eka =)

PuaN su SU said... BALAS

mauuuu bercuti jugakkkkkkk

fikaryna said... BALAS

wah..eka nih asyik p cuti2 yer..tp ok gak..leh ambik masa romantis ngan en.suami ek..hehe..

eMMe said... BALAS

yeay! balik penang lagik..tahun ni cuti bykkk kan...sonok la Eka, takde la terperap je kat sana tu...kan...

E K A said... BALAS

maera : tq...
su : jom su...kita coti2 mesia
ryna : ala...cuti kat2 sini je pun

E K A said... BALAS

tak la emme...eka round2 sarawak ni je...tak gi mana pun...tak balik pun semenanjung ;)

Mrs Azhar said... BALAS

hisshh budak ni. asik jln2 je tau! jeles!

Mr n Mrs Zaidi said... BALAS

xpe la lambat update pun..janji kak eka jgn la tutup blog akak nie... blog akak nie, rutin saya untuk buka if sy on9....nnt rindu la..

E K A said... BALAS

wani...jalan sini2 je.tak jauh mana pun

mrs zaidi : heheh tq sbb sudi membaca bacaan yg tah apa2 tah.ikut kata hati je nak tulis apa pun