Friday, January 14, 2011

teringinnya...

ya... teringin nak balik ke zaman kampus
rindu nak masuk dewan kuliah
nak dok tepi tasik 
tengok rusa
jalan2 dari kolej tun fatimah ke fakulti
main kejar2 bas
g pesta konvo
sangat seronok... macam2 yg dijualnya. heaven
bila agaknya konvo perdana tahun ni
nak pegi la
please let me know adik2 junior ;)
igt lg bila bulan posa
berbuka sama2 dgn ex boyfie
pendek kata
setiap tempat di situ menjadi kenangan dalam hidup aku
oh tidak !!!  usah diungkit kisah lama
en suami kan ada... :) berdua dgn mu pasti lebih baik...bla bla bla

gini citernya
tadi sesajer buka fb UTM
tempat aku bertenet belajar dulu
banyak sgt perubahan skang ni
antara yang aku tak sempat nikmati adalah


stadium


entrance

pool


masa zaman aku dulu lom ada lagi benda alah ni
jadi kepada student UTM hargailah apa yg kamu ada skang
pic credit to utm fb



pst...bila nak sambung master ni? lom sampai seru nampaknya

4 comments:

rDnA said... BALAS

UTM dah ada stadium???waaaa cayala..bla ntah nak g utm..tempat study lg kan dikenang kan??apetah lg tempat bercintan cintun..hihihi..teringin gak nk g utm.klu adik yg bongsu ni dpt utm bagus gak..

Iena said... BALAS

waaaaaaaaaaaa... zaman kiter xder la plak kan?!

*UTM dalam kenangan... :)

eMMe said... BALAS

same da dengan mE eka, gune stok lame2 je, skrg ni dah mcm2 lagi kemudahan, canggih2 n utg la budak2 ni..kalo tak mo belajar, mmg nak kene laaa....hahahaa...

E K A said... BALAS

a'a dina.zaman kita dulu tak de lagi kan...eka teringin nak tgk pintu gerbang skang dah rupa camne

iena : ya utm dlm kenangan :) jon smbg study jom


emme : tu la emme.sume dpn mata kan