Sunday, January 30, 2011

selamat bercuti pada semua

bersiaran langsung dari bussiness centre park everly hotel


rasanya tidak terlalu awal utk wish pada korang 
sbb ramai yang dah start bercuti utk chinese new year
walaupun hanya short vacation 
aku yakin korang ada agenda tersendiri utk meng'enjoy'kan diri masing2
sama juga seperti aku
walaupun hanya cuti2 malaysia
janji dapat spend time dgn yg tersayang




nak tau tak ke mana budak kecik 2 org ni pergi :)
nanti ae
pas balik bercuti
psttt...aku ada buat schedule entry selama aku bercuti
pada korang semua
berhati2 di jalan raya
semoga selamat pergi dan balik
selamat bercuti !!!
dan
selamat bershopping
sale gile2 punya kat sini
i like...


mutiara kata dari aku : sHoPPing aDaLah teRapi YanG paLing muJaraB seKali



3 comments:

eMMe said... BALAS

murah rezeki Eka, dpt berjalan2 together2 dgn hubby, mE suke tgk kowang....jalan2 cari makan, jgn cari pasal sudah, heeee..ari tu gi Alor Star, tak sempat singgah Penang, kalo tak, cek leh jumpe hang, huuu~

E K A said... BALAS

jangan cari pasal...car mkn takpe...eka tak de kat png la me.eka kat sarawak.cuti ni tak balik png pun.jalan2 tmot lain

*luv Syahnia* said... BALAS

kak besttt nye dpt cuti2 lagik..
nak ole2..hehe