Tuesday, January 4, 2011

azam baru

huh...rasa cam lama je tak update blog...
mood hilang entah ke mana tah
banyak citer terbengkalai
azam baru thn ni???


::: seperti biasa...nak baby <--masih di tempat pertama.masih tidak kenal erti putus asa...sungguh aku mahukannya. penat dah berhanimun berdua...ceyyyyyy

::: nak kurangkan masa dok depan lappy...nak tumpukan perhatian pada kekasih hati kat rumah ni...serius ini permintaan en somi...akn cuba ku tunaikan.buktinya dah 2 hari tak publish entry...:) cuba utk tidak on lappy pd waktu mlm

::: nak tingkatkan skill masak memasak

::: mauk jadi sesempurna mungkin utk isteri en somi...insyaallah...walaupun masih banyak kekurangan aku nih





huh...arini ari first ke sekolah...macam2 ragam tgk murid thn 1... kelakar dibuatnya. ada yang menangis sampai gegar sekolah..hiii..gegar tu tipu la, tp mmg kuat... mak dia pulak dok pukul sbb tanak masuk kelas... tp ada budak yang suka... aku pun stori la kat en somi...aku dulu tak de pun nangis2.mama teman kejap je...dah dapat kawan...mama tinggalkan aku... *sesi memuji diri*


4 comments:

eMMe said... BALAS

jeles me tgk eka leh pakai kebaya nyonya..huhuhu....nangis kekuat!!! huwaaaaa.....

E K A said... BALAS

:) ala emme pun boley pakai.. emme tak gemox pun.pakai aja.ke hubby tak bagi

*luv Syahnia* said... BALAS

ain doakn akk cpt2 dpt baby..
ni msti pminat tgar fb.. ;P

cam ank dara lagik akk pkai kbaya
sweet je..

niece ain bkobar2 dia nk skola
ikut maksu dia..smngt skola..ekekeh

E K A said... BALAS

tq emme...betul2 doa tau...pas semayang nanti :)
oh anak dara?!biar betul ni...bangga kejap.ngeh ngeh