Saturday, January 15, 2011

pas fb, 1malaysia la pulak

perasan tak baru2 ni kan kecoh fb nak shutdown
hmmm... bagi aku kan
cam tak kisah sgt kot
sila jangan terpedaya dgn kata2 sang kancil ;)
sbb kadang2 fb ni melalaikan aku * utk aku je la *
 yg tak berdisiplin ni
1 ari bagi aku dok dpn lappy pun aku tak pe je
bila jadi camni
tanpa aku sedari


 my lovely hubby


aku dah abaikan 'orang sebelah' aku ni
kadang2 rasa bersalah gak
tp bila dok ngadap menate ni mmg tak sedar
serius fb sangat2 melekakan aku
penah gak ada niat nak close acount fb n blog
tp tu la
tak close2 pun lagi
takut tak leh hidup pulak tanpa alam maya ni
haisssyyy...
tp bila di fikirkan, byk juga kegunaan fb ni
apa2 berita cepat tersebar kat sini
apa2 pun depends on tuan punya account.. ye dok
ok dah... stop membebel !!!
bukan itu yg aku nak ckp kan
aku nak ckp
kat mesia sendiri pun
ada laman sosial sendiri
yang ala2 fb
bertajuk 1malaysia
korang dah daftar???


pstt : acount frenster pon tak close2 lagi...entah aktif lagi ke idok.pasword pun dah lupa. dah ibarat hidup segan mati tak mau je fenster aku tuh.hehhehheh.

2 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

akak da register tu 1 Malaysia tu. tp tak penah bukak2. retu dia ada dtg opis promote. so buat je lah.
eh, btul ke yg nih? tu sahabat 1 malaysia. lain la kut ek. teheheheh

eMMe said... BALAS

me pun ade frenster...zaman frenster dah berlalu, skrg ni FB...bile dah start FB..rasa syok la FB...jgn la ditutup FB tu....uhuhuhu...1Malaysia? best ke?eka?