Wednesday, January 5, 2011

rindu bertandang lagi

alhamdulilah..bersyukur ke hadrat ilahi...masih bernyawa di muka bumi ALLAH. hari ni masuk hari ke 4 kat sarawak...napa rasa lambat sgt masa berlalu... kalu kat umah kejap je... uwaaaaaaaa nak balik... skang ni dok tgh tgk kalender...time cuti sekolah...aci tak.baru 5 hari skolah dah sibuk nak cuti2 lagi. pang skali...serius....


im homesick !!!


buktinya...semalam masa tgh mengajar... terkeluar loghat png...budak2 ni blur jak...dok ter ha? ha? ... kendian baru aku sedar bahasa yg aku gunakan...aku mmg gitu , setiap kali cuti lama... mmg aku akn bawa balik bhs aku ke sini...mmg 1 malaysia

tadi buka fb, pulau perhentian tgh wat promotion feb to mac.cam nak g sana je.dah lama simpan hasrat tu... last year nak pg tp tak jadi sbb air bergelora... malangnya bulan feb to mac tak de cuti pulak...stkt cuti 3-4 ari nak wat pe kan..penat badan den ni... masa perjalanan je dah mkn 1 hari...pegi balik dah 2 ari... rindunya nak


 bersnorkeling !!!



sambil berpegangan tangan gini




7 comments:

asna cute said... BALAS

rindu jugak nk bercuti dgn husbd hehe ;D

PUANSTOBERI said... BALAS

jum la kita p perhentian..kekda lama da tau nak pegi..huhu

Lina Rahim said... BALAS

tahun baru cina cuti berapa hari? kat sini tiap2 tahun cuti raya cina seminggu, tapi raya puasa cuti 3,4 hari je..entah apa2 la diorang ni..

bersnokeling nampak ikan bawah badan & depan mata memang indah betul kan? teringat2..

YuNyLoveSYou said... BALAS

hi dear, pulau perhentian tgh buat promotion? bestnyaa... but leh bgtau i website tu tak or and contact num... pls pls.. hehhee TQ~

E K A said... BALAS

yuni check kat sini
http://www.facebook.com/pages/Perhentian-Redang-Island-Tour-Service/137321089616770

E K A said... BALAS

dear yuni...i tak leh nak view ur blog la

E K A said... BALAS

asna cepat g bercuti sebelum perut moncit

kekda...nak kene cari tarikg yg sesuai dulu...huhuhu

lina pun snorkeling ye itu hari.upload pic please