Tuesday, January 18, 2011

I-city

I CITY
nama yang cukup gah ketika ini
walaupun belum siap sepenuhnya
ramai yang dah meninggalkan jejak di sini
rasanya korang semua pun dah berkali2 pegi ke Icity
cuma, aku je baru festime
 ketinggalan jaman betuiiiiii


 aku ke sini pun masa cuti sekolah baru2 ni


 kata nak balas dendam secara pukal kan


selama ni asyik rasa 'iri hati' je
tatkala korang dok canang keindahanan Icity dalam blog
aku pendam jer
pastu siap tempek gambar lagi la buat aku menggedik nak ke sini
so terus request kat en somi
"abang tak kira apa pun terjadi, syg nak pegi gak ke I city"
*bunyi cam ugutan kan*
tapi tu la yang berlaku

seperti pasangan lain, kalu ke sini



haruslah  posing2


main nyorok2~ eh ada ke, ke kitorang jer???


main kejar kejar



 main peluk peluk...ops...

pastu kira bintang


bagi makan tupai


kicking by horse


hauuummmmm...harimau malaya



sangat seronok. bahagia je rasa bila dok kat sini. cam berada di dunia fantasi... tp masa aku pegi tu cuaca tak bape elok. 'ala2 salji malaysia' ... so nak jenjalan pun cam tak best jerk... dah la baru nak pose pak guard dah preeeettt...tiup wisel. sume mata tertumpu pada kami. cis bedebah. tak guna punya pak guard. mana la tau kan.len kali wat signboard " dilarang memijak saya"



 rupanya tak leh dok atas tu.nak jaga kesihatan rumput agaknya


 tapi degil. kami dok gak...tu pun sambil nyorok2.seb bek kecik


pak guard dok belakang rusa tu jer sebenarnya
tu yg cover2
takut pak guard nampak (*__^)
haisyyy... jahatkan
ngalahkan anak murid kat sekolah
kalu ank murid degil, marah...
kalu la org kat situ tau yg aku ni cikgu
memalukan je
memburukkan profesion keguruan
ala kadang2 cikgu ni pun datang time gila nya jugak
aku pun manusia biasa
cikgu bukan perfect pun
ada kelemahan
serius aku selalu malu nak ngaku yg aku ni cikgu
dgn watak gila2 aku
tak layak jadi cikgu sebenarnya
eh apa aku melalut ni
kata nak cerita pasal I-city
ni ada lagi gambar yg sempat snap
tak letak caption
so pepandai la
fill in da blank













err..nak tanya kenapa bila letak gambar dlm blog mahupun fb, gambar jadi tak cantik ae???tensi




6 comments:

Mrs Azhar said... BALAS

gmbr jd xcntk mcmana eka? wani tgk ok je. best la gmbr eka xramai manusia. kitorg pegi dulu husband xde mood nk amik gambar sbb ramai sgt manusia..

nUR_rOsALiNdA said... BALAS

Saya tak pernah lagi pergi I-City ni...Kesian kan??

eMMe said... BALAS

wah! org Bintulu dah sampai i-City la, caya la Eka,

Lina Rahim said... BALAS

A'ah la Eka..mmg berkali2 orang pergi sebab balik dari KL ke Klang kan lalu Shah Alam so alang2 singgah la..Masa Eka g ni dah kena charge bayaran masuk ke?

E K A said... BALAS

wani : tak cantik.cam tak sharp nampak gambar ni.tp kalu tgk kat lappy i mean tak upload kat mana2 website...cantik jerk. nampak jerawat eka sebutir2

rosa : tak pe dear kamu kan dekat ajar...bila2 je nak pegi tekan aja minyak.kan !!! ;)

emme : ehehhe...dah alang2 emme. pegi la sekali

lina : dah kene bayar pun.10 hinggit kan ...

*luv Syahnia* said... BALAS

dkat je dah i-city tu ngan umah ain..
prnah lah 2x p..

masa2 mula2 free..skang dah trun RM5 je
kalo tak silap