Friday, January 28, 2011

seksanya

Peringatan : entri ini agak keji
Siaran langsung dari dlm kete


1jam yang lepas aku dgn en somi dok ngumpat
1 makhluk allah ni
Tak dapat kenal pasti org melayu ke apa
Yg pastinya
Lelaki...
Bole dia shi shi kat tepi jalan
Langsung tak cover apa2
Ye aku faham jalan kat sini bknnya mcm kat semenanjung
Ada RnR bagai
Tapi agak2 la
Actually kejadian ni bukan 1st time aku nampak
Dah byk kali


Kini... baru aku tau camne perasaan mereka
Yg tetiba rasa nak shi2
Sbb perasaan tu muncul dlm diri aku skang
seksa weh...
Dok tertahan2 gini
Dgn jalan yg melompat2 ni
Azab gile
Cam nak marah je en somi bila terjun lopak
Masalahnya kiri kanan lopak
Mmg tak de pilihan lain dah
Try gak tgk kiri kanan kot2 ada toilet or kedai mkn
Non ada ye.harap maklum
Sudahnya cane?
Ko igt aku nak shi2 cam mamat tadi
Oh tidak
Jadi apa yg aku bt time ni
adalah...cuba merekot kan diri
Sambil berdoa kot2 ada toilet

Cis tak suka rasa gini
Moral of da stori
Jgn minum byk air
Bila nak jalan jauh
actually aku telan ubat tadi
Aku ni spesis takut ubat
So bergelen2 la aku minum air
Spy perjalanan ubt ke trakea berjalan lancar
Doakan aku jmpa toilet jap2 lagi eh
Pada pihak berkuasa,
Bina lah RnR kat sini,
Atleast 80 km skali ada 1 stesion
sian ooo pada sarawakian
Kang ramai yg dapat penyakit batu karang

3 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

hihi..nak shi shi pun buleh mem blog lagi eh. hik hik :D

eMMe said... BALAS

hahaha..sedia kan 'bekas shi shi' la eka, tadi pun mE nak kencing sgt, nasib baik sempat jumpe tandas, pergh! legaaaa~

*luv Syahnia* said... BALAS

ciannnn...dear jmpa toilet tak pas tu???? :P