Monday, May 9, 2011

B.U.S.Y

oh sibuknya hari ni
dan seterusnya
tak suker tak suker
lesson plan pun belom buat lagi
ari rabu ni ada karnival kat sekolah
so aku mmg sibuk dok setup apparatus la
risau sgt selagi program ni tak berlangsung
semoga apa yang dirancang berjalan lancar
amin...


ini lah kehidupan, kalu sibuk tu... sibuk gilak
kalu free... siap leh lompat bintang lagi
lalallala

3 comments:

su su said... BALAS

time lompat bintang tu yg dpt jarang sekali hu hu hu

eMMe said... BALAS

hurm....Eka, tak leh nak gegar sgt la dear, dah mula takde mood semula, hahahaa..kalo ade pun, maybe contest, or citer2 kosong, hehe...how about u Eka? rasa nak demam je, kan....panas3x!!!

aDieyZa said... BALAS

skrg ni mmg bz la eka.. tgh tahun so mcm2 kena siapkan.. penat kan..