Monday, May 23, 2011

haiyoh

rasanya semua org tau AA wat promotion
sapa yg dah berjaya mengempiskan poket di sini
cer bagi tau





dah berkali2 cuba masuk AA
tapi gambar lebah ni juga yg keluar
tension

7 comments:

eMMe said... BALAS

aa'ah tadi my ofismate dpt tiket ke Bandung, RM65, peghhh!!! murah!

PUANSTOBERI said... BALAS

tkpe..dia kena bersabo. akak lak leh je log in (memula tadi mcm tak buleh, rupanya da log in), tp akak tak brani nak book guna bband ni. buatnya tetiba dia ter hang mau mati kutu.
so, tak dapek la nak berebut tiket murah tu reni. esuk la mebi. nak gi mana tah? teheheh

Mr n Mrs Zaidi said... BALAS

menci aa ni tau..dri td nk booked xdpt...huhuhuhu....

AkUiStInI3 said... BALAS

try la book awal2 pagi sebelum Subuh. Confirm x mcm ni.hehe..td pagi saya bangun 4.30 pagi smata2 nak beli tket. nasib baik smua lepas. dapat la pergi bercuti ramai2 ngan family..Yahooooo...eka, dont give up k..

rDnA said... BALAS

sama la eka..tensi jer..mula2 dna nk booking tp tak boleh.last2 tp saiful yg cuba jaya..sampai tertidur2 smbil tangan kat hp.dari pc ke laptop ke hp dia try..dia ckp dh dpt.tp takmo bgtau ke mana..

hanidatul shatira said... BALAS

eka...me dapat pegi 3 places next year...bandung, sabah , langkawi...alhamdulillah.time cenggini la baru merasa nak travel

ad|nda said... BALAS

i dapat bli colombo (gara2 nak g maldives nyer pasal).... since last nite sampai ari ni smooth je.. alhamdulillah..