Wednesday, May 11, 2011

selesai sudah

i hope so...
tp masih tak dapat tarik nafas lega 
sebab...minggu dpn dah start exam
bila start exam bermula la proses pengilangan di rumah
kilang stapler kertas akan di buka di rumah aku
dan mungkin juga ada cawangan bila banyak sgt paper tu
aku susun ikut page, en somi  ketip


thanx to en gugel


aku tak dpt bygkan kalu en somi keje lain
maksud aku kalu dia keje jenis yg keluar awl balik mlm
offshore ke, shift ke
sapa la nak tolong aku buat semua ni
oh aku mmg bukan seorang yg pandai berdikari
sejak kawen
even kat skolah pun
apa2 hal aku cari dia
biarpun gaji kami kecik
aku bahagia sbb dia ada 24 jam dpn mata aku
aku selalu terpikir2 kalu aku minta pindah ke semenanjung
confirm susah nak dapat peluang camni lagi
tak mungkin kami dua ditempatkan di dalam sekolah yg sama lagi
ok cupppp terkeluar topik sudah


nak citer pasal karnival sains yg dijalankan pada hari ini
alhamdulilah berjalan lancar
walaupun ada juga masalah
ye la...mana2 program pun pasti ada cacat nya sikit kan
tp sumenya 'undercontrol'
yg paling best
sekolah aku dapat kutip byk pingat
ada perasaan bangga sikit di situ *keji*



5 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

hurm...entry eka ni buat akak terpikir. kita kan skang ni seme nak paperless, apakah satu hari nati bebudak amik exam guna online, cikgu pun mark online n markah trus online.
Kan???

~izan~ said... BALAS

baguslah ada tukang tolong..rezeki kamu berdua bley duduk sekali...

slmt bukak kilang hehe...

E K A said... BALAS

kekda : eka tak tau bila mesia dapat wat camtu...kalu scr berpringkat boley kot.tp nanti ada gap pulak.sbb bdk skolah eka ada thousand plus.komp kat lab 20 biji je...kat umah derang, mana ada komputer ni.mebe ada...tp bape org je rasanya...

E K A said... BALAS

k.izan : alhamdulilah sbb 24 hour dok dpn mata je...tp tu la bila suami disisi...manja la jadinya...apa2 sume merap kat si suami...dlu ligat bawa kete.skang ni nak gi kedai blkg pun takut2.haiiiiyyyy

su su said... BALAS

ha ha ha selamat marking paper yaa eka