Wednesday, May 11, 2011

waiting for miracle...


hi all...tadi aku dapat 1 comment dari sorang blogger ni
baru je kenal
then, bila org dah comment mesti la nak balas kunjungan juga kan
bila buka blog dia... aku tertarik
dan nak sgt share 1 entry dgn korang
specially pada ttc
sumpah bila aku baca entry ni
rasa cam dapat semangat baru
terima kasih mommy agharr
pada kawan2 yg seangkatan jgn give up taw
ye aku taw kata2 ni bukan utk korang je
utk memperingati diri sendiri juga



 

Bila Allah cepat makbulkan doamu, 
maka Dia menyayangimu
Bila Dia lambat memakbulkan doamu, 
maka Dia sedang mengujimu
Bila Dia tak makbulkan doamu, 
maka dia merancang sesuatu yang lebih baik untukmu.
Bersangka baiklah pada Allah dalam apa jua keadaan
kerana
Kasih sayang Allah mendahului kemurkaan-Nya.



10 comments:

*AniE* said... BALAS

ye..betul..
Tq..semoga kita lebih Kuat menghadapi Ujian ni..=)

PUANSTOBERI said... BALAS

Yeps. Allah Maha Mengetahui apa terbaik utk kita :D

su su said... BALAS

bersangka baik dengan ALLAH,,Insyaallah dugaan yg dtg tu ada manisnya kan eka,,,

ishhhh dah lama tak panjat pokok nieee

YuNyLoveSYou said... BALAS

sama2 kita jgn give up! hehehe.. cuba apa pun caranya..

Nana Aris said... BALAS

best bace entry tu..nak2 dalam mase mcm ni..betul la rezeki tu datang bile kte tak berharap kan..insyaallah ade rezeki untuk kite k eka.. =)

faiez said... BALAS

InsyaAllah...sabar k

ummi said... BALAS

thanks eka for sharing :) so trueeeee huhu

AIN NAZRI said... BALAS

betol betol... Allah tu sebaik baik dan sesempurna sempurna perancang.. dia tahu yang terbaik buat kita.. cuma kdg2 kita nie terlepas pandang dan still x sedar @ lambat tersedar

E K A said... BALAS

ya betul betul betul...semoga kita kuat !!!

aDieyZa said... BALAS

semoga kita terus kuat.. ada hikmah di sebalik semua ni..