Tuesday, May 3, 2011

lega...

alhamdulilah...lokasi percutian dah pun dipilih
setelah diperkenankan oleh para juri di dlm dewan parlimen
teheheh...
hotel dah book, msalahnya skang...
bila dah book awal
jiwa tak tenteram
asyik dok pikir pasal percutian je
ni yg malas bila wat plan awal2 ni
siang mlm dok berangan
mana taknya
dah byk kali nak pegi ke sini
tp ada je masalah yang melanda
asyik tak jadi je
harap2 kali ni tak de masalah lagi
betul2 nak tgk keindahan tempat tersebut
tp jgn salah sangka
percutian ni hanya percutian budget di dalam malaysia
sama spr thn lepas
asal bln 6 je mesti ada vacation mengingati detik bersejarah 
antara aku dan en somi
iaitu sempena hari dia propose aku + anniversary my e-day
dan juga befday en somi
kalu last year, kami pergi ke sini





apakah tahun ini masih bertemakan ke pulauan.ahahha




sumpah dah tak sabar nak tunggu cuti
nanti jejak je kaki di peninsula
nak shopping baju percutian
err...aku dgn en somi
ada habit buruk
asal nak bercuti mesti kene cari baju baru
apa ke hay nya tah le

7 comments:

su su said... BALAS

yahuuuuuuuuuuuuuuuu..
selamat bercuti

Daleela said... BALAS

hahhaha eka.. ape penyakit korang ni sama ngan kiteorang laki bini.. nak g mana? bgtaulah..

PUANSTOBERI said... BALAS

oh. mau kemanakah?? tkpe, masa cuti sekolah akak let's Eka je bercuti. sbb akak ada byk masa lain selain cuti sekolah. teheheh.

pss... pegi Pangkor kah?? hik hik

Nana Aris said... BALAS

bestnye gi jenjalan..nana mmg da ckp kat en.hubby tu abes 'pantang' ni wajib gi shopping n holiday ;p

aDieyZa said... BALAS

eka nak gie mana?? wah, bestnyer cuti2..

ni mesti kes mandi x basah, makan x kenyang, tido x lena je bila dah mula planning ttg cuti kan?

faRhaNa said... BALAS

wow....nk p bercuti lagi...ke mane la agaknye ni...hihihi~

anita_hanapiah said... BALAS

selamat bercuti..seronoknya dh lama x bercuti tp semua kegiatan terpaksa dihentikan atas alasan tertentu..tumpang hepy utk kebahagiaan eka..