Wednesday, May 4, 2011

terima kasih sahabat !!!

ni baru berkesempatan nak buka blog
alangkah terkejutnya aku bila tgk
ada 15 comment
sumpah...coment2 korang ni betul2 buat aku rasa
terharu + sedih + dihargai sgt2
walaupun ada antara kita tak penah jumpa
tp kita selalu berkongsi suka dan duka
terima kasih sbb memahami
kalau la org dlm dunia ni sume mcm korang
memang aman sgt, takde la aku terasa bagai
buat
rdna
umi
k.izan
lady mira
leeyana
kekda
nita
hanidatul shatira
nadeera
faiez
yunny
wani
asna
chique jah
su su

korang memang terbaik...hugss !!! 
malam karang baru aku reply komen korang ae...
ada kelas jap gi
sekali lagi...terima kasih sahabat !!!



5 comments:

su su said... BALAS

hug ketat2

hanidatul shatira said... BALAS

happy dapat frens yang boleh bagi pendapat dan share probs together :)

aDieyZa said... BALAS

eka, bila zana baca komen2 diaorang, zana pun jadi terharu.. rupanya ramai lagi yg alami perkara yg sama..

zana harap kita semua terus kuat yer dear.. sama2 kita doa agar ada rezeki kita untuk memiliki anak sendiri.. insyaAllah..

asna cute said... BALAS

sama2 =))

~LeeyanaRadhi~ said... BALAS

peluk erat!!! ;)