Friday, May 13, 2011

hairan bin ajaib

rasanya sume org perasan
smlm blog problem kan
alhamdulilah harini sihat sejahtera
masalahnya kenapa
comment dari kawan2 semua hilang kat entry ni
tinggal 1 je...tu pun baru di publish tadi

sedih... tak sempat reply lg pun
aku ni appreciate sgt komen2 dari korang
tup2 dah jadi camni... sori ye korang 
jgn salah paham aku tak delete pun komen korang
en blog...sila jelaskan


4 comments:

MommyAgharr said... BALAS

Hehehe.. sy pun tkena mcm ni gak.. entry ada, cuma komen hilang.. tu yg risau org ingat sy sombong tu..tp kan rsanya komen Eka msih ada lg kot..Selamatttt..

su su said... BALAS

hu hu hu eka....mmg betul comment hilang...ayooooo

Lina Rahim said... BALAS

Lina pun m'hadapi mslh serupa Eka..takpe, semua orang pun rasanya ada same problem..kita faham2 je la ya..

eMMe said... BALAS

Eka, mE pun kene gak....mujur yg me perasan komen2 hilang, huhuhuhu...tkapela...tak nak hot2, cool je hadapi semua problem ini, huhuhu...