Sunday, November 14, 2010

apakah !!!

nak marah.tapi tak tau pada sapa...bukan salah GB. GB hanya menurut perintah. GB dah announce cuti bermula pada 17 nov sampai tahun depan...perlukah aku marah. disebabkan berita tergempar ni aku terpaksa melangut kat umah di  pagi raya sampai hari jumaat. kalu la awal2 di beri tahu boley balik beraya dgn my parents.mesti derang sedih tak de aku. 1st time tau beraya tanpa ank kesayangan derang ni...mulanya mmg nak ubah date utk flight...tp dah sold out ye kawan2. dah tgk dah...sbb raya haji kan...takpe la mmg tak de rezeki nak raya dgn ma parents. lagi pun awal2 lagi dah pasang niat mmg tak dpt raya dgn derang. so terima seadanya...


cuma aku harap sgt pihak KPM kalu nak bt apa2 keputusan fikirkanlah kami di seberang laut ni...kali kedua dah jadi mcm ni...kalu nak bg cuti awal, ckp..supaya kami book flight ticket tepat pada masanya...bila jadi mcm ni terpaksa abeskan duit beli tiket baru.ni pun seb baik dah sold out. kalu tak terbang jugak aku esok ari pas sekolah.



~no pic for dis entry.sedih mode~


2 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

tkpe la Eka..sabar eh.. nati pasni cuti puas2..

E K A said... BALAS

baik :)