Sunday, November 14, 2010

chocolate melt tak de pulak

entry kali ni adalah tersekat2...intronya aku taip pada hari ahad lepas. dan ending nya baru taip hari ni...minggu ni merupakan minggu terakhir aku berada di bintulu. next week aku berwiken di penang. yeeehaa...disebabkan itu...si isteri meminta si suami menunaikan hajatnya utk mkn choco melt. masih kah kamu igt...rujuk entry ni...choc melt tu buat aku gila bayang sampai skang...jadi...apa tunggu lagi. en somi suh bungkus pakaian check in hotel. walhal boley je, g makan kat restoren hotel je...sampai je hotel terus g restoren dia.cakap dgn en somi...dah janji nak mkn choc melt je.tanak mknan berat.tanak chicken chop...tapi kamu tau apa jadi...hm kejap lago aku story pada kamu


......................................


hahha..dugaan apakah yg melanda...apa yang dihajati tak de..last week derang sibuk dok promosi makanan mexican. no more choc melt. choc melt will be there around 20 nov. mean aku dah kat png masa tu...insyaallah... sob sob ... kempunan.


di sebalik orange

disebabkan choc melt larva takde, semangat nak mkn dah hilang. ye la pegi restoran ni, nak mkn dia semata mata. so aku pun main tunjuk2 je kat buku menu. hasil dapatannya adalah


ini sebagai pembuka selera


tajuknya adalah = chorur...aku bg 3 bintang je.tak sedap sgt. walaupun dia salut choc . choc melt larva lebih buat aku cair.sinonim dgn namanya




 at the middle

ni pulak makanan yg tak dirancang... janji nak mkn desert je...sebab perut dah kenyang kan...masa meeting tadi derang dah jamu mkn actually. tp, semua tu janji palsu belaka.sampai sana, itu nak, ini nak....walaupun  berada dalam kekenyangan...tapi hasilnya amat mengagumkan.




 licin !!! sapu bersih oleh eka


dalam perut dah penuh tu...ada bela hantu raya pe....kuat betul aku makan...utk chicken chop ni aku bg 5 bintang la. mmg sedap...pas makan ni harus la ada sweet ending nya...

choc mousse


yang ini sedap. rasa cam puding cake gitu.ala cam mousee la sebenarnya. tp masih tak dapat kalahkan choc melt larva. so bg 4.5 bintang je...hehehe

kusyuk je makan


 
sekian saja laporan untuk hujung minggu

......................................


p/s : mintak maaf gambar retak 1000. hanya menggunakan hp cabuk aku.
dslr tetinggal di rumah, my blackberry pulak betri weak.
*jangan ada yg salah paham, entry ni hanyalah untuk rujukan tuan punya blog. supaya beliau igt menu2 yg beliau suka makan. so bila g tempat yg sama utk kali kedua, tak la tercari2 menu yg best. tak de niat nak menunjuk2 taw



4 comments:

eMMe said... BALAS

ekaaa..seleranye dia, ngadap sowang je choco mousse, iskk..isk..tak tgk depan dah.....huhuhu...

E K A said... BALAS

sangat selera...itu kerja jahat en somi.time org tgh rakus.dia g snap pulak

fikaryna said... BALAS

eka..choc mousse 2 nampak cedap..huhu..

E K A said... BALAS

ryna...sedap sgt (',)