Wednesday, November 17, 2010

selamat hari raya korban

oh...igt kan tak de entry khas utk raya korban.tp teruja lak tgk sume org wat ucapan raya.aku plg lambat wat entry raya ni rasanya...



SELAMAT HARI RAYA PADA KAMU SEMUA
makan lomang, ingat lah kami di perantauan 
 

masa aku draft entry ni, aku baru je selesai masukkan duit raya kat my parents through maybank2u. first time dalam sejarah.selama ni bagi duit raya by hand, masuk dlm envelope. tp kali ni lain sket kekdahnya. pagi tadi masa nak g semayang raya, hujan sehujannya...sehujan hati aku.sedih gila pepagi tepon mama.syahdu jer rasa...kul 9 camtu g umah jiran.oh ramai cikgu semenanjung belum balik rupanya...jadi aku menumpang kasih pada mereka.


pegi umah budak comel ni.ala yang aku jadi babysit dia 1 masa dulu tu

sobirin, come to aunty...

dengan uncle daus

comel sgt dia.geram tang pipi
ni pula abi dgn umi nya


pas g umah derang, kitorang g beraya 4 buah umah lagi. then balik ke rumah semula dan ketiduran tak hingat dunia.sampaikan segala aturcara dah berterabur skang. sepatutnya plan nak ke tmpt lain mlm ni. tp tu la en somi dah tak larat nak mkn dah . mmg kenyang mengenyangkan. ni makan malam pula ada jemputan lg.tayah masak arini horey!!! seb baik ank murid kelas aku tak tau aku masih kat sarawak, kalu tak pepagi lg mesti derang serang umah aku. tsk tsk tsk =) jahatkan


pst : baju raya non ada ye. igt kan nak pakai baju raya puasa yg belum dipakai lg tu. elok je tergantung lam lemari tuh. tp pakai baju kawen pulak. oh baju itu sudah sendat dgn aku.bak sarung nangka...



5 comments:

Lina Rahim said... BALAS

gerammmnyeerrr pipi budak kecik tu..rasa nak cubit2 je..

*luv Syahnia* said... BALAS

salam aidiladha..

kak comey nye baby tu..geram!!
akak tak balik kg g yea
takpe2 nak stat cuti skola kan ;P

E K A said... BALAS

ain,lina : kan...comelkan baby tu.pipi dia tu...eiiii..sampai nanges2 dia kene gomoi dgn eka

anita_hanapiah said... BALAS

geram gak tgk pipi montel baby 2..kalo dpt nk gigit2..

E K A said... BALAS

kan...debab sgt.tp dah surut tu.asik dmm jerk